Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
És akkor jöjjön a garanciális ügyintézés. 1 év garancia van a puskára... Volt is részem garis ügyintézésben, ugyanis a fiam feltöltötte a Spyra-t, viszont az nem lőtt. Valami kattanást produkált (elektromágnes), és még a kijelző is azt mutatta, hogy fogy a dzsúz, de semmi sem történt. Újra vízbe merítettük, -hátha nem szívott vizet, vagy ilyesmi- és ravasz előre. És bizony elkezdett vizet szívni... Csak hát ez nem volt jó ötlet, ugyanis a tele tankra szívott rá és azonnal feltűnt, hogy a burkolat is elkezd felfúvódni, vagyis túlszivta magát. Amikor ezt észrevettem, visszahúztam a ravaszt, ezzel leállítva a töltést.
Nyomtam neki reset-et, de az sem oldotta meg a dolgot. Úgy tűnt, hardveres a gond.
Csináltam videót a puska hibás működéséről és elkezdtem a garanciális ügyintézést. Gyorsan ment, írták, hogy küldenek új puskát és köszönik szépen, de a régire nem tartanak igényt, a helyi előírásoknak megfelelően járjak el, adjam le a megfelelő helyen stb.
Naaaa mondom, szép... egyből abban reménykedtem, hogy ebből 2 puska leszel is kezdtem szétszedni.
Nem egy bonyolult szerkezet amúgy.
A burkolat nem sérült igazán, talán csak 1 csavar nem fogja a kb millióbólVan bent egy szivattyú, az tolja bele a vizet egy fekete gumi tömlőbe. A tömlő elkezd dagadni, a nyomás is ebből adódik. Van egy elektromágnes, ami (ha meghúzzuk a ravaszt) hátraránt egy dugattyút, így engedve utat kifelé egy adag víznek.
A lényeg, hogy itt a mágnes és a dugattyú között megszűnt a kapcsolat, hiába dolgozott a mágnes (hallottuk is a kattogást), értelemszerűen nem tudta meghúzni a dugattyút. Konkrétan egy apró anya csavarodott le a helyéről, lehet nem ártott volna oda gyárilag valami csavarrögzítő kence.
Első körben a zuhanyzónál kézzel hátrahúztam azt a dugattyút és ki is jött végre a víz. Utána a helyére raktam az anyát és ennyi. Na mindegy. Belül nem sok kárt tett a túltöltés. Ha nem szívott volna tele tankra vizet, akkor meg tényleg csak az anyát kellett volna visszatekerni a helyére. De így sincs gond. Van 2 spyramire az új megjött, már a régi is működött!
A belsejéről majd esetleg rakok fel képeket, ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest