Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
magic2
tag
Igen hála nekik.
Kapunk még
Watch Dogs
Assassin's Creed 4
Tom Clancy's Ghost Recon Online ami Pc mellett csak Wii u-ra jön igaz késve. Az hogy itt is free to play lesz e az még nem 100%.
Nameg ha minden igaz az Assassin's Creed 3 kapja a dlcket Wii un is ellentétben a Coddal és a mass Effect 3mal. -
Ati3120
tag
Szeretem a nintendot a snes-es éra óta ,de szerintem ez a cég már nem talál önmagára . A minden áron különbözni akarásnak ilyen hátrányos de előrelátható következménye van hogy nem elégé támogatott ... Szerintem ha korszerűbb hardver lenne hozzá és mondjuk egy kicsit kevesebb inováció akkor is vennék az emberek és a kiadók sem gondolkodnának egy lehetséges portoláson . Cserébe van a joysztikban kijelző :S bravó ezt már a dreamcastem is tudta mekkora ötlet volt .
Mondjuk az elégé jó jel hogy az ubisoft kitart még mellettük ők az egyik legjobb kiadó ... -
Nem lesz jó vége ennek, ha a wii-ut nem erőltetik jó játékokkal. Remélem sok ilyen lesz még mint a SPC.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő