Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
BSD-zni nem szeretnék.
Nincs semmi gondom a csomagfordítással. Centos alatt pikk-pakk megy egy custom php fordítása.
De ha van csomag, akkor inkább azt használom.
bambano: Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között. Nincs több kérdésem.
Nonszensz, hogy csak azt lehet forgatni, ami a saját repójában benne van. Weblapról letöltött forrást meg meg se próbáljon valaki forgatni... -
Speeedfire
félisten
Mi számít stabilnak?
Amin szívás, akár egy csomag telepítése is forrásból, pl debian?
Szeretem babrálni a linuxot, de azért jobb ha nagyobb tér vagy hagyva a felhasználók részérére.De úgy néz ki a linux mint se lesz az, ami nekem való.
Vagy ubuntu vagy fedora lesz ebből előbb vagy utóbb. Ezekre van a legtöbb szoftvercégtől support. Pl intel vga driver, csak fedora és ubuntu kész csomag, amúgy meg forrás.
Vagy oracle termékek szintén ubuntu, fedora (de rpm alatt jobb a helyzet, mint deb alatt). -
Speeedfire
félisten
Szeretem a user-frendly felületeket és a friss csomagokat. A linux mint pedig ezt adja is, de csak úgy mint minden másik rendszernél itt sincs kolbászból a kerítés.
Debiannal pl még eddig sem jutottam el soha, mert mindig volt valami kehe, amit nem tudtam megoldani rajta. A csomagok frissességéről nem is beszélve, servernek viszont ideális. -
Speeedfire
félisten
Fikázás ON!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest