- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
BSD-zni nem szeretnék.
Nincs semmi gondom a csomagfordítással. Centos alatt pikk-pakk megy egy custom php fordítása.
De ha van csomag, akkor inkább azt használom.
bambano: Próbálj megy forgatni egy saját csomagot, ami nincs a debian források között. Nincs több kérdésem.
Nonszensz, hogy csak azt lehet forgatni, ami a saját repójában benne van. Weblapról letöltött forrást meg meg se próbáljon valaki forgatni... -
Speeedfire
félisten
Mi számít stabilnak?
Amin szívás, akár egy csomag telepítése is forrásból, pl debian?
Szeretem babrálni a linuxot, de azért jobb ha nagyobb tér vagy hagyva a felhasználók részérére.De úgy néz ki a linux mint se lesz az, ami nekem való.
Vagy ubuntu vagy fedora lesz ebből előbb vagy utóbb. Ezekre van a legtöbb szoftvercégtől support. Pl intel vga driver, csak fedora és ubuntu kész csomag, amúgy meg forrás.
Vagy oracle termékek szintén ubuntu, fedora (de rpm alatt jobb a helyzet, mint deb alatt). -
Speeedfire
félisten
Szeretem a user-frendly felületeket és a friss csomagokat. A linux mint pedig ezt adja is, de csak úgy mint minden másik rendszernél itt sincs kolbászból a kerítés.
Debiannal pl még eddig sem jutottam el soha, mert mindig volt valami kehe, amit nem tudtam megoldani rajta. A csomagok frissességéről nem is beszélve, servernek viszont ideális. -
Speeedfire
félisten
Fikázás ON!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest