- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
Én mag azt mondom a csudába veletek, a WHQL driver is hibás és a sok tag a fércelt javítást ajánlgatja kolyabb tesztelés nélkül. Mi lettünk a tesztelők, és legalább a fórumozóknak kellene egymást segíteni, de a primitív beképzelt emberek akik okosnak hiszik magukat ezt nem értik. (Mindenki ajánlgat mindent, szakértősködik, megoldást pedig alig találni a problémákra). AMD maradt volna a cpu gyártásnál, miner support helyett. Paraszt vagyok, de nem hülye.
-
5150
aktív tag
Én vagyok béna, vagy tényleg szőrén-szálán eltűnt a cikkben szereprő pack
szerk: ok megtaláltam... csak nem a driver választónál.
-
Termigáßor
aktív tag
Régi kártyákkal ugyanúgy kritikán aluli a DX9 teljesítmény.
-
Kaverire nem megy fel, Error 182 az eredmény.
R7-nek R7 a Kaveri is, csak nem grafikus kártya ugye. Rémlik olyan is, hogy anno Carrizo hónapokig nem kapott drivert, miközben egyre jöttek az újak.Egyébként AMD szerverén hogy lehet megtalálni az alpha drivereket? A cikkben linkelt dokumentációnál tudtam csak letölteni, a szerveren nem találom. Látszik, hogy nem nagyon szoktam cserélgetni a drivereket.
Na míg keresgéltem a neten, suttyomban a Win10 felrakta a 17.7-es drivert, most megy a BFME2, de viszlát Chill és Overlay.
-
Ha jól megfigyeled, nem ajánlottam senkinek semmit. Aki nem akar alphát, az majd felrakja a következő bétát.
De ez a cikkben is benne van, szóval nem igazán értem miről beszélsz.
"Az AMD ezúttal kiemeli, hogy a meghajtó még nincs teljesen letesztelve, így csak azok számára ajánlják a használatát, akik olyan DirectX 9-es játékkal játszanak, amit pont érint a hiba." -
NandoXXL
senior tag
A javított driver után (ugye az eredeti driver javítása van kint hiszen az is hibás volt) az AMD felhívja a figyelmet ez egy teszteletlen driver amiben lehetnek hibák. Nem kéne minden kapanyeles tagnak ajánlgatni, amíg nincs hivatalos tesztelt verzió. Sötétség van a fejekben, és ez alól nem kivétel a NV topik se.
Ideje lenne értelmes ember módjára gondolkodni, és csak olyan drivereket ajánlgatni, ami már kész van, és tesztelve is. Innen jön a sok panasz, mert a sok user felrak mindent, utána pedig néz ha belefut egy hibába. Erről a gyártók, a sajtó, és a közösség tehet. Ha már gyártók versenyeznek a driver kiadás miatt (ami tök jó lenne ha béta jelzés alatt futnának), akkor legalább a sajtó és a közösség nevelhetné a felhasználókat hogy csak stabil tesztelt drivert érdemes használni, amikor már vannak visszajelzések is. A vállalkozó szelleműek pedig megoszthatják a tapasztalataikat.
Rengeteg felhasználó csak használni akar egy terméket, és ha csalódás éri másikat választ (akár egy konzolt). Ehhez hozzájárultok ti is. És igen ez a Ti bajotok is egy szűkölő 2 versenyzős piacon.
-
-
mezarius
csendes tag
Az összes létező engine-el kompatibilis az új adrenaline driver, kivéve az aurorával. Biztos hogy nem az engine hibája
-
Ezért:
"A sztori egyébként valószínűleg ugyanaz, ami lényegében mindig is. Időnként előjönnek egy-egy újabb meghajtóban bizonyos kompatibilitási hibák, amelyek az egyes játékokat futtathatatlanná teszik. Ez kifejezetten jellemző a nagy váltásoknál, amikor valami komoly újdonság kerül az adott eszközillesztőbe (például most a Radeon Overlay), és ehhez minden API implementációját frissíteni kell. Ilyenkor mindig ugyanaz szokott problémát okozni, nevezetesen bizonyos játékok nem túl jól vannak megírva, ezen belül is olyan dolgokat tesznek meg, amiket a szabvány meg sem enged, de mivel a program fejlesztője ezt nem volt hajlandó javítani, így a gyártók bizonyos rutinokkal a probléma megkerülésére kényszerültek. Ez addig nem gond, amíg az adott rutin kompatibilis az adott API-ra vonatkozó implementációval, de ha ez a nem túl stabil lábakon álló kötés a fejlesztés következtében megtörik, akkor a rutin se tud futni, és onnantól kezdve a nem szabványosan megírt játék nem működik tovább. Ilyenkor frissíteni kell a régi fejlesztőeszközöket, amivel írható egy új rutin az újabb implemetációra. Ez technikailag kivitelezhető, de az erre állított humánerőforrás szempontjából már problémát jelent, hogy igen régi játékokról van szó, vagyis kérdéses, hogy mennyi bejelentés érkezik az AMD hivatalos terméktámogatási csatornájára. Minél többen jelentenek ugyanis egy hibát, annál nagyobb prioritást élvez a javítása."
innen -
Taranti
senior tag
Úgy tűnik, az AMD mostanában próbálja a jófiút játszani (CPU, GPU). Nincs ellenemre.
-
subaruwrc
félisten
mégis csak volt rá valuable engineering resource ?
-
Ez felmegy APU-kra is? Egy Kaveri A8-7600-hoz kellene, szóval R7-nek R7, csak nem grafikus kártya.
"Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető."
-
Yutani
nagyúr
Problem solved, case closed!
Az érintettek köszönik neked, ó AMD!
Új hozzászólás Aktív témák
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- MSI GeForce GTX 1080Ti 11GB GDDRX GTX1080Ti GAMING X TRIO
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest