- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
keratom
tag
Üdv. a T. hozzáértő közönségnek!
Csúnya dolog történt velem sajnos a múlt héten.
Külföldön sikeresen pofára ejtettem hőn szeretett telómat, ebből kifolyólag a kijelző ripityára tört.
Keine pánik, a szállásunktól nem messze volt egy GSM üzlet, javítással is foglalkoztak, nem túl sok pénzért reggelről délutánra vállalták a cserét, hát belementem a dologba.Lehet, hogy hiba volt.
Mikor visszamentünk érte, visszakaptam a telefont, minden működött, ahogy kell, a képernyőn a színek kicsit sápadtabbnak tűntek, de gondoltam majd később beállítom, minden szuperfasza!
Milyen jó, hogy meg tudták ilyen hamar csinálni, mert este már álltunk is tovább.És most jön az "Igen ám, de"
Igen ám, de a képernyő színeit akárhogy állítom a beállítások/megjelenítés/fehéregyensúly menüpont alatt, sehogyan sem akaródzik normálisra, vagyis olyan "SONYkékes" színűre állítódni, mindig sápadtak a színek.
Létezik valami egyéb állítási mód a képernyő színeinek a hangolására, vagy csak annyi, amennyit ott a beállítások menüpontban található?
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged