Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Micro Four Thirds
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Őrület, megjött OTA-na a .264... Már ideje volt.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Ha sérült a telefon kijelzője,akkor a teljes garancia bukik,vagy csak a kijelzőre nem érvényes?
Köszi -
holozis_HUN
addikt
válasz
Quasi_modo #15495 üzenetére
Ez becsülendő
-
Armahun
addikt
válasz
Quasi_modo #15495 üzenetére
Csak két nap? Picit gyenge.
-
Quasi_modo
nagyúr
-
sxxorp
őstag
válasz
MC Pite #15474 üzenetére
??
Ez nem elmélet, átment, hogy konkrétan megnéztem? Direktben képernyőre tűző napon váltogattam az adaptív ON/OFF beállítást: NINCS releváns különbség. Viszont ahogy icipicit is árnyasabb helyre megyünk az adaptív ahogy kell lejjebb veszi a fényerőt, míg a manuálisan csutkára tolt esetben pedig továbbra is (a GSMArena adatai alapján) a Nokiád kb. másfélszeres fényerejével világít. Pont.
Mit nem értesz azon, hogy az adaptív a fényerőt a környezethez igazítja, de ha ezt felülbírálom és a maxra tolom, akkor mindig a lehető legfényesebb, egy sötét szobában is, adaptívon pedig csak akkor teszi maxra, ha full napon vagy?
Ha jól értettem direktben a képernyőre irányított napról magyaráztál, ami nem szimpla kültér. A jóval méretesebb laptopommal, de akár egy sima könyvvel is megküzdenék, ha akkora észkombájn lennék, hogy úgy olvassam, hogy telibe süti a nap. Úgy helyezkedek, hogy takarásban legyen. Egyébként a telefonról csak akkor nem tudok olvasni, ha direkt a szemembe tükrözöm a napfényt az üvegfóliáról.
SLIM: hagyjuk. Egy fórumtárs rengeteg manuális szarakodást megspórolva számunkra közzé teszi a munkáját (tudom, mert a Motorolán magamnak hoztam össze), amit használhatsz. Ezt a témát nem hosszas, gyanakodó szőrszálhasogatással, hanem kipróbálással szokták eldönteni. Ha van root-od, recovery-d, akkor feltenni kb. 15 perc, ha nem jön be backup-ból visszahozni az előző állapotot hasonló.
LED: az erdélyi barlangtúrán is bevált lemerült zseblámpa helyett, nekem bizonyított
Greenify: root és Xpoosed-modul nélkül használod? Ezek nélkül nem teljes a funkcionalitása (pl. lásd Experimental features), nehezebben tartja kordában az appokat. Emellett nem kitisztított, bloatware teli ROM is biztos, hogy többet ébreszti őket.
-
KYZRR
őstag
A mágneses toltőcsatlakozó festékének a kopása normális?
-
MC Pite
veterán
Megint balfaszkodok... Jött egy frissítés(264) a telefonra, persze, had menjen. Felmászott, és minden kártyán lévő alkalmazás helyén fura ikon van, és közli hogy ezeket nem indítja mert a kártyán vannak. Restart volt.
Milyen medzsikkel bírható jobb belátásra?szerk: Bejövök, bekapcsolom a gépet, beírom a kommentet, megyek vissza (5-6 perc) , telefon már normálisan működik.
Na mindegy, helyes.
-
Janaboy
veterán
-
Csari93
aktív tag
Lehet tudni, hogy mikor jön nekünk 6.0? Függetleneken már van? Összepárosítanám egy Cordonba küldéssel, hogy ha csak egyszer kelljen újra belaknom.
(Bár a jack javításhoz talán békén hagynák a rendszerem, ha külön kérném) -
prannk
őstag
Üdv. Kijelzőt szeretnék rendelni ebayrol. Melyiket érdemes megvenni? Valaki rendelt már onnan? Dogitizer kellene.
-
DonDragonka
őstag
Igen ezt én is néztem, hogy most már nem olvasható el teljesen, minden korábbi értesítés. Furi mert korábban 4.X.X(pontosan nem tudom melyikben próbáltam először) verzióban olyan volt mintha egy sms-t olvastál volna, ott volt egy az egyben az értesítés küldője, meg maga az értesítés szövege...
Akkor marad a külső app, bár én látok azokban a megoldásokban biztonsági kockázatot, de ez már végképp nem ide tartozó téma -
AtHoS
nagyúr
válasz
DonDragonka #15468 üzenetére
Aha, így megvan az értesítések lista
Csak sajnos így sem tudom elolvasni a kapott WhatsApp üzit, ugyanis túl hoszzú ahhoz, hogy kiférjen a képernyőre és rányomva a WhatsApp alkalmazás adataira ugrik, nem pedig a kapott üzenetet jeleníti meg
Mindegy, most is tanultam legalább valamit
Szerk. elforgatva a telót már olvasható a vége is, de sajnos maga a kapott üzenet szövege már nem, mivel amit biztos olvastam, mikor rányomtam korábban az most nem olvasható. Szóval túl sokat ebből a szempontból nem nyújt ez a gyári megoldás. De ez legyen az én problémám
-
MC Pite
veterán
válasz
holozis_HUN #15477 üzenetére
Ha tudnék tökéletes telefont, megvenném. Az én értékrendem szerint a Z3C dobogósok között van. Ettől függetlenül egyik készüléknél se csinálok úgy, mintha a hibái nem lennének(!)/zavarnának (főleg ami esetleg módosítható). Greenifyozok, és elsősorban az általam telepített appok pofátlankodnak, mint írtam.
Kamera, FV5: Tegnap sokat szórakoztam FV5-el, és arra az érdekes dologra jutottam, hogy sötétben a vörös szem csökkentős villantás szebb színeket(főként a zöld), és alkalmanként kevesebb zajt/bemozdulást eredményez (mint force vagy auto flash esetén, azonos iso/zársebesség esetén.) Force/Fill flash esetén az eredmény picit sötétebb azonos isonál is, bár ha nem nagyon kevés a fény, akkor kisebb érzékenységet választ hozzá a gép mint az auto vakuhoz.
Liteban nem tudom mennyire látszik a kis felbontás miatt, de nagyjából látható. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
holozis_HUN #15477 üzenetére
Hagyd....
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
MC Pite #15474 üzenetére
Ha nem tetszik add el és vegyél iPhone 6S-t. Annak biztos jó a fényereje, kamerája, vakuja, nincs feles app. Ja nem bírja addig? De ebbe is belekötöttél... Mai telók ilyenek, ez van, ez a teló csúcs hardverrel sokáig bírja, mai viszonylatban elsök között van. Ha több kell, akkor ajánlok tesztre pár nyomógombos Nokiát.
Bocsi, kikívánkozott.
Ja és rakj fel SLiM romot, az ki van pucolva, és ha kell valami van egy zip, amikben benne vannak azok az APK-k. Abban van kijílző kalibráció. És root is, felraksz Xposedet és 500 forintért beszerzel egy Greenify-t playről aztán aztfagyasztasz amit akarsz, nem muszáj letörölni.
-
arti1121
senior tag
az xperifirm-el letöltöttem a gyári szoftvert de 4 fájl jött le . hogy lesz ebböl ftf?
-
spiky03
veterán
válasz
Williamgrant #15469 üzenetére
Köszi az infót.
Azt hol tudom, vagy, hogy tudom megnézni, hogy olyankor mi ragad be, ha be ragad valami?
-
MC Pite
veterán
válasz
sxxorp #15470 üzenetére
Elnézést hogy túlfeszített, extrém, szélsőséges helyzetben (kültéren
) is szoktam használni a tlefont, igyekszem kerülni inkább...
És elnézést hogy megírtam hogy számomra ugyan nem volt logikus, de legalább kipróbáltam elméleted, és nem aszerint működik a telefon.Elképzelhetőnek tartod, hogy ebben a topikban ilyen konkrétumok nélküli játékot játszunk? Én igen.
Gyári appok egy részét el lehet távolítani, egy részét letiltani, így kevesebb app/szolgáltatás marad.
Ami fut(GCM-esek általában), de nem feltétlen szeretném, azok az alábbiak szoktak leni: Skype, Viber, Here maps, Fujifilm remote app, flickr, onedrive, spotify. Ezen nem segít a slim (max a greenify). Átfutottam a visszarakható cuccokat, elsőre úgy tűnik alig kellene innen pár dolog, a többi nem hiányozna. Sőt, így is marad egy csomó cucc amire nincs szükségem (pesze szépen lassan végigipróbálgatok mindent, addig nem tudom hogy pl a headset profilja mennyire használható, stb).
Érdekel, de az hogy hang/kamera/akku terén senki semmi konkrétumot, mérést, képet/bármit nem tud mondani, fura. Látom hogy sokan szeretik a romot, olvasgattam/nézegettem, de kb olyan érzés mint amikor valamin javítok/tuningolok, megmutatom nejemnek, hogy na, milyen lett? Majd mosolygva mondja hogy nagyon jó, ami azt jelenti hogy gőze sincs hogy mit csináltam/mi változott.Az biztos hogy így nem fogyaszt annyira a led, de ez gyenge.
amator2: Nem raktam fel még a modot, megvárom érdemes-e. Z3-ra meg volt már erősítve hogy megy, Z3C-re még nem.
Yany: Quasi_modo-nak +1.
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #15469 üzenetére
Amit csak homokkal tudok megkarcolni az nem műanyag, hanem üveg.
-
sxxorp
őstag
válasz
MC Pite #15417 üzenetére
Én ma vártam az asszonyodra (csak, hogy minél azonosabbak legyenek a tesztkörülmények
), és próbáltam hasonló, túlfeszített szőrszálhasogató állapotba kerülni mint te: szélsőségesen közvetlenül napfény direkt a szenzorra, adaptív ON/OFF: nincs említhető különbség. Amint nem ezen az értelmes módon használjuk a telefont teljesen egyértelműen az adaptív OFF a fényesebb. De mi mást vártunk? Következtetés: lehet, h nem, vagy hibás Z3C-d van?!
.
Akku - egy javaslat: elképzelhetőnek tartod, hogy a) ha nem aktív a telefon, akkor jó a készenléti ideje, de b) ha működteted, akkor a Wajk által rendszerszinten kiirtott kis appok tucatjai közül is megébred pár és az épp főleg használt app mellett lassan erodálják az üzemidőt? A kicsontozott, slim ROM-oknak ez a fő értelme: gyári felesleg kigyomlálása, hogy ne fogyasszanak a) se inaktív (ebben ezek szerint alapból jó a Z3C), b) se aktív állapotban.
LED: érdemes? én pont örülök,hogy sötétben látok vele, de nem reflektor, valszeg nem fogyaszt annyira. Többek közt a 3. komment is arra figyelmeztet, hogy meghibásodhat a telefon a LED túlhúzással.DonDragonka: SLIM-ben is megy, köszi, ezt nem ismertem. Widget kirakása (üres képernyőterületen (1x1 terület elég) tartott ujj -> Widget-ek -> Settings (Beállítások)-> kiválaszt: Notification Log (Értesítés log? angolul használom) után katt az ikonra.
-
válasz
Armahun #15412 üzenetére
Érzékelőket érdemes lenne egy puha WD40-es ronggyal megtakarítani. Időnként érdemes egy nagyobb akkuigényes nap után (5-10% maradt) kikapcsolt állapotban, gyári töltővel, gyári USB kábellel egy teljes töltést adni a készüléknek.
(#15416) AtHoS
Ha Xposedet használsz, wipe cache szükséges, ha nem akarsz battery draint vadászni.(#15424) B.F.G.
Nálam gyári BT fejegységgel hibátlan a Z3C, feltételezem hogy ezzel a módszerrel ugyanolyan jó lesz.(#15427) spiky03
Vagy valamilyen rendszerapp beragadt, vagy szerviz. Egy gyári visszaállítás azért esélyes.(#15447) VMatteo
A kínai üvegek jelentős része nem is üveg, hanem műanyag.(#15452) deminos
Zártra nincs. Hátrányaira keress rá a fórumban. -
DonDragonka
őstag
Ez így egyik sem igaz.
Elvileg, bár nem ismerem a Wajk féle ROM-ot, minden ROM-ban benne van a beállítások Widget. Azt kell az asztalra kirakni és amikor ezt megteszed felkínál egy csomó lehetőséget. Azok közül kell kiválasztani az értesítéseket. Ekkor nem egy általános, a beállításokra mutató "link" jön létre az asztalodon, hanem egy olyan ikon ami közvetlenül elindítja az értesítési előzményeket megmutató app-ot. Mondom lehet, hogy Wajk kivette a ROM-ból, ezt nem tudom, de a gyáriakban sőt a Nexus7-emen lévő főzött ROM-ban biztosan benne van...
Szerintem Wajk sem vette ki... -
MC Pite
veterán
-
MC Pite
veterán
Korábban egy kollégán poénkodtak páran a topikban aki rákérdezett hogy a ledből lehet-e erősebb fényt kicsikarni, legalább videó/zseblámpa módhoz.
A W810-es Sonyericssonom már házon kívül van, így nem tudtam levideózni ahogy a Z3C-t szerintem üti ilyen téren, de (eredetileg vaku ledjét videóztam volna a telefonnal, legalábbis szerettem volna) párom öreg luiájával összemértem most:
925 - Z3C -
Yany
addikt
válasz
_Bishop_ #15460 üzenetére
Mármint a Z5C-re gondolsz.
Bishophoz hasonlóan én is kíváncsi lennék egy dologra: tegyük fel megvennék egy Z3 Compactot. De, ha mégis mást vennétek, mit vennétek és miért? (mi4c, redmi 3, stb)
Tudom, hogy ez egy Z3c topic, de ha itt bárki elmondja miért választana mást, akkor az itt őszinte lesz. Ráadásul nem biztos, hogy bréking baj lesz számomra az említett gond, hiszen minden telóval vannak "tennivalók", biztos ennek is vannak gyenge pontjai.
Nos, flém helyett vajon kapok őszinte véleményt? Ha igen, előre is köszi.
-
_Bishop_
tag
Szaisztok!
Sajna ennyi hsz-utàn màr nem igazàn tudok kiigazodni itt, ezèrt tennèm fel nektek a nagy költői kèrdèst! De nem is inkàbb meg szeretnèlek titeket kèrni arra,h ti akik màr règebb òta hasznàljàtok a z3c-t, mesèljetek ròla picit! Első sorban arra lennék kíváncsi, h mennyire stabil,mennyire vannak bugjai, gps/bt/wifi mennyire megbízható, működik jòl? Illetve èrdemesebb e inkàbb az ùj z3c-be beruhàzni? Bàr ròla màr sikerült 1-2 hibàt olvasnom!
Nagyon szèpen köszönöm a segítséget!
-
mazzsi
újonc
Ha tmobilnál egy Z1-et garanciában Z3-ra cserélnek akkor újra 2 év garancia vonatkozik rá? Vagy csak a garanciából vissza lévő idő? Csak a telot cserélik a tartozékokat nem. Köszi!
-
sisqoboy2
tag
1. rajottem h a wifi allandoan megy hiaba kapcsolom le es ezert nem megy alvo uzemmodba.
nem sikerult meg rajonni h miert nem kapcsol le a wifi. android sysben minden kilove, sot a greenpower kezel mindent es meg az sem kapcsolja le.. erdekes... er-de-kes....
2. vettem 3d google cardboard-ot es megcsinaltam a szamomra jo bealltasok profilt hozza.
ha valakit erdekel akkor ezt rendeltem:
ebay-3d-universal-cardboard
Valamint itt van hozza a profil Z3c-re:
QRcode -
deminos
aktív tag
válasz
holozis_HUN #15436 üzenetére
Gondolom zártra nincs?
A bootloader nyitás jár valami következménnyel? -
Csari93
aktív tag
Múltkor írtam már a hibás jack csatimmal kapcsolatban..
Véleményetek szerint mi a helyes eljárás? Ha szervízben tudják javítani, megcsináltatnám, de nem tudom, ilyenkor a Cordon egy esetleges későbbi garanciáztatáskor rájön-e, hogy már szerelték a telefont, plusz gondolom ha egy sufni szervízben megbontják, oda a vízállóságom..
Egy hónapra most viszont semmiképpen sem szeretném Cordonba küldeni a telefont...Kinek volt már ilyennel dolga, mit javasoltok? Köszi!
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DonDragonka #15441 üzenetére
Kösz, szóval alapból nincs ilyen app a telón és vadászni kell, ha szüksége van rá az embernek.
Vagy gyári szofton van ilyen app és csak azért nem találkoztam vele, mert a Wajk által "tuningolt"-ból éppen hiányzik? -
waccamár
senior tag
válasz
muchacoado #15443 üzenetére
igaz, rosszul fogalmaztam, akkor inkább úgy mondom, hogy arányaiban drágább, mint egy sima. Kínából szoktam én is rendelni, már ki is néztem a Nillkint, de adok egy esélyt az olcsóbbnak (ami nem is annyival olcsóbb, ha azt nézzük, hogy mennyivel rosszabb minőségű, legalábbis a leírtak alapján.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
waccamár #15440 üzenetére
"jön a jól bevált Nillkin
Bár elég húzós ára van :S"
2300 ft nem hiszem hogy húzós, gondolom te az itthoni "viszonteladókra gondolsz akik 4-5 ezerért árulják. Ha kivárod szépen a 20-30 napot megvan az olcsóbban.
-
waccamár
senior tag
Köszi a kimerítő review-t!
Teszek egy próbát akkor ezzel a mostani sima üveggel, hátha... Ha meg nem, akkor jön a jól bevált Nillkin
Bár elég húzós ára van :S
Világ életemben tokban hordtam a telefonomat, most is egy RingkeFusion-ben van, de elkezdett sárgulni, és elég csúnya. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy elkezdem tok nélkül használni a telefont, úgy amúgy is jobban néz kiDe óvatos vagyok nagyon, ezért szeretnék üveget rá. A Ringke tok is többször tett már jó szolgálatot.
-
BaLee
addikt
válasz
waccamár #15431 üzenetére
Amit én tapasztaltam eddig az üvegekkel.
Noname üvegek (jellemzően 3-5$ körüli áron futnak): párat próbáltam mivel Z1 Compacton nem volt hátlapra márkás üveg csak Brando amit viszont drágállottam. Sokszor felrakás utáni napokon elkezdett körbe feljönni és levegősödni. Hamar lepattogott és nagyon hamar tele volt hajszálkarcokkal. Ha le akartad szedni darabokban jött le.
Gor üveglap: ára alapján jó minőségűnek gondoltam de sajnos nagyon hamar tele lett hajszálkarcokkal meg könnyen lepattantak a sarkai. Szélei nem kezdtek el feljönni.
Xpro üveg: könnyen beszerezhető itthon, több tartozékboltban is láttam, de nem tapasztaltam lényegi különbséget a noname üvegekhez képest. Bár abba belegondolva, hogy 2-2500ért árulják a boltok így ezek is olyan 5$ körüli áron futhatnak...
Nuglas: sokat vártam tőle, drágább kategória, japán minőség stb. és volt Z1 Compactra hátlap is. Felrakás után 1 hét után a két szélén elkezdett feljönni az üveg és levegős lett. Esztétikailag nem volt túl szép de a karcokat egész jól bírta. Csináltam róla anno képet: [link]
Nem lett túl jó kép de azért látszik.Nillkin: itt a 9H+ és a 9H típus is van, elvileg annyi a különbség, hogy le vannak kerekítve az élei a pluszosnak. Én azt vettem észre, hogy a sima H jobban gyűjti a hajszálkarcokat, viszont még mindig kevésbé mint bármelyik másik. Persze lehet ez azért mert az asztalra legtöbbször a hátán teszi le az ember, bár nem mindig. Elég sok üveget kipróbáltam de annyit még hozzáteszek, hogy a Z1 Compactomra a 9H+ üveget 2014 márciusában tettem fel és másfél évvel később 2015 októberében ugyanazzal az üveggel adtam be szervizbe. 2 láthatóbb karc volt rajt és 2db 1mm-es leütődés a szélén valamint nem volt hajszálkarcos. Mindezt úgy, hogy zsebben hordtam tok nélkül.
Én kicsit úgy érzem, hogy nagyon sokan meglátták az üzletet a dologban és sima vékony üveglapokat vágnak és ráírják mindenre a 9H keménységet, de ritka az az edzett üveg ami ezt tényleg tudja is. Bár sok olyan véleményt olvastam aki szerint a noname ugyanolyan jó, mint a márkásak, én nem ezt vettem észre.
-
deminos
aktív tag
Üdv fórumtársak,
Tud esetleg valaki root-olási lehetőségről a 6.0-ás gyári "béta" rendszerhez?
-
AtHoS
nagyúr
Push-up üzeneteket vissza lehet nézni valamerre?
Nemrég élesztettem a telót, bekapcsoltam a wifi-t és az értesítő sávot lehúzva látom, hogy ott figyel egy WhatsApp rendszer üzenet, amiben életre szóló licencről hadoválnak. Gondoltam megnézem közelebbről, így rányomtam, amire be is hozta a WhatsApp progit, de semmi üzenet, mindössze az alapesetben is ott lévő korábbi üzenet volt csak látható.
Szóval valamerre tárolódnak az ilyen üzik vagy ezek progihoz köthetőek és ha abban nincs lehetőség visszanézni, akkor "erről ennyit" esete forog fenn?
-
waccamár
senior tag
Látom többetek is Nillkin, és hasonló "márkás" üveget használ.
Van esetleg tapasztalat az olcsóbb Alis verziókról? Én rendeltem egyet, talán 5$-ért előre-hátra (akcióban). Még nem jött meg, de ha van valakinek valami infója (mire figyeljek, stb.), azt megköszönném.
Ha megjön, akkor írok én is véleményt, hogy másnak már könnyebb dolga legyen. -
half333
őstag
BaLee
knuckle
Lacka89 - Köszi a válaszokat. Hát akkor használom így még egy ideig,aztán meg lecserélem. -
MC Pite
veterán
válasz
B.F.G. #15424 üzenetére
Menne is, de fapadosan. Mikrofon nem tudom mennyire jó irányba nézne, hogy a valóságban is sztereó és stabil a BT kapcsolat arra nem vennék mérget.
A híváskor a hangot az egekbe és még fölé kell állítani hogy hallj is valamit, de előtte fogadnod kell a hívást, számléptetés megint nem feltétlen megy egyszerűen, és ha navigálsz, esélyed sincs hogy közben rádiót hallgass,mivel gondolom nem tud külön headset meg média módot (csak utóbbit).
Ezzel a megoldással ott vagy mintha kábellel összekötnéd, csak jobban szívja az akkut.Én egy receivert vettem, [link], 20 euró ugyan, de sokkal használhatóbb szerintem. Eléggé szeretik amazonon, jó hangminőség, párom telefonja is cstlakozhat egyidejűleg (ehhhez semmit nem kell tenni, mindketten beülünk és mindkettővel csatlakozik, aki indítja a zenét az szólal meg először, és közbe akárkinek jön hívása, az magasabb prioritást élvez és átkapcsol arra. Így nem utolsó sorban nejem hívásait is észrevesszük, mert a halkra állított táska mélyén lévő telefont csak üzenetrögzítőnek használja
.
Tudom az utolsót újrahívni, felvenni/lerakni, van benne mikrofon (jól működő) zajszűrővel, zenét indítani, stb.
Telefon és média stream módot is tud; erre egy kiegészítő appal ha navigálok és nem a telefonról hallagatok zenét, akkor a telefon hangszóróin adja ki az utasításokat, de egy hívás esetén a hívás idejére bekapcsolj a BT-ot. Ha média módban (zene telefonról) tolom akkor értelemszerűen az autó hangszóróin jön az utasítás. A szivagyujtós töltője -persze- gyenge, ez sajna ilyen műfaj. -
darkpower
aktív tag
Sziasztok!
Kezdi elengedni a ragasztás az usb fedélhez tartozó gumit. Gondolom jobban teszem, ha szerzek egy másikat. Van valakinek esetleg több darab, mert nagyobb mennyiségben rendelt esetleg kínából? fehér kellene
Egy próbát megér a speedshop előtt -
spiky03
veterán
Nektek is megszokott néha hülyülni a teló?
Mert nekem olyat szokott csinálni, pl ma reggel is, hogy a bekapcsoló gombra nem ébred fel a kijelző, csak többszöri megnyomásra, majd nem tudom feloldani a kijelzőt, mert nem érzékeli, hiába húzogattam rajta az ujjam, majd egyszer csak magához tér és akkor hirtelen megcsinál mindent amit csináltam rajta. Valamint az óra is megdöglik rajta, mert pl ma reggel fél 7-kor még csak 03:32-t mutatott és ezért nem is ébresztett. Még szerencse, hogy asszonynak is be van állítva a szifonja, az legalább ébreszt mindig.
Aztán egy ki-be kapcsolás segített csak.
Valaki tapasztat már ilyet?
-
B.F.G.
senior tag
Üdv mindenkinek, látom elég jól pörög a fórum, szerencsére nem agyon kellett írnom ide(kop-kop bal kézzel alulról fán. ), nem volt rá okom és annyi hsz-volt, hogy nem is bírtam követni szinte, de most lenne hozzátok egy kérdésem:
Valaki használ Z3C
Ilyen vagy ehhez hasonló BT adapterrel?
Ha igen mik a tapasztalatok?A kocsiban szeretném ilyen adapterrel használni, összekötném a rádió fejegységével amin jack dugó van és egyébként is a kormány tartón használom és ha BT-vel össze lenne kötve akkor könnyedén tudnám a zenéket lejátszani továbbléptetni stb, de a hívás hangja is mindjárt kimenne a hangszórókra.
Szerintetek működni ez így? Úgy értem nem zavarna be semmi?
Köszi a visszajelzést előre is.
-
knuckle
aktív tag
hacsak meg nem sértetted véletlen az a felülelet, mert akkor abba beleragad a motyó, és nem lesz esélyes sajnos
a fólia még mindig megvan a szélvédőre ragasztottam amikor leadtam utoljára a z1c-t a Cordonban...
és mint mondtam az aljánál már meg volt törve, az jobb alsó sarka, kb egy hüvelykujnyi területen, de lejött egyben, és előtte az 2-dik levétetelnél a töréstől viszintesen az alsó részen kb másfél centi magasan végig egyenesen átrepedt az üveg, de még így is egyben maradt.
ha nem lett volna megtörve, akkor tuti egyben marad.most egy nuglas üveg várja hogy felrakjam, de még nincs lefutva a meccs a Cordonnal, így inkább még nem teszem fel, majd ha vége a majomkodásnak. addig meg marad a fólia, amit adtak a nillkin frosted tokhoz.
-
BaLee
addikt
válasz
knuckle #15415 üzenetére
Igazából mikor először felteszed a Nillkin üveget akkor látod, hogy arról az oldaláról ahonnét leszeded a fóliát azon a felületen van valami folyadék amitől jobban hozzátapad az üveghez. Próbáltam más üveget (pl. Xpro) azon nem láttam ilyen folyadékot, el is kezdett feljönni körben nem sokkal felrakás után.
Viszont ami durva, hogy Nillkin üveget én is le tudtam szedni mindig úgy, hogy nem tört el, egyéb üveglapok viszont kismillió kis apró darabra törtek és csak az alján lévő fólia miatt tudtam leszedni őket egyben.
A folyadék miatt mondtam, hogy ha leszeded, lemosod róla a port és visszateszed akkor már sokkal könnyebben feljöhet vagy levegős lehet... -
sisqoboy2
tag
Ezt h lehetne orvosolni?
-
MC Pite
veterán
válasz
sxxorp #15407 üzenetére
Vasárnap (ahogy vártam asszonyra) kipróbáltam nem adaptívan maxon, jóval halványabb volt mint adaptívon.
Nem tűnik rossznak a progi, idáig kézzel kellett night szintre lehúznom a fényt, majd még tesztelem.Töltés: autóban próbáltam a töltőfejet, és 93%nál villogitt a zöld meg a töltés - 1-1 másodpercenként tölt-nem tölt. Kihámoztam a tokból, és microusb-n is.
Pezsgőbontás: megcan a 3 nap (2nap 7óra gsam szerint potosan, 5óra kijelzővel). Egy kis viber hívás meg max fél óra nettel 21-ről 7-re esett már a töltés (ez itt nem tűnik túl lineárisnak) -de ez már kezd használható lenni. És továbbra is, lezárva szinte semmit nem merül (reggelre 1% általában) úgyhogy nem a gonosz bateridrén manók eszik az akkut, hanem főként a kijelző(+wifi forgalom közben?).
-
knuckle
aktív tag
half333:ha már középre is ment alá, akkor már kb mindegy, foltos lesz, ha sérül a ragasztó.
úgyhogy inkább tegyél rá újat, de azt zuhanyzás után, nagy párában, mert akkor nem száll a szösz, és nem megy aláBaLee: én pont tőled vettem a z1c-re üveget, amit 3 szor vettem le, és újra vissza tudtam tenni, csak ahol a körmöm megsértette, ott nem akart a sarkánál ragadni.
ráadásul a második alkalomnál már a jobb alsó sarkánál meg volt ütve, de nem tört le, egyben lejött, és még egyszer vissza tudtam tennitöbbek közt kibírt sérülés nélkül egy e-cigi ráejtést kb fél méterről ami telibe a közepét kapta el.
meg se karcolódott -
arti1121
senior tag
slim 4.5-ről wipe cache, wipe dalaik --> flash slim 4.6 full rom wipe data nélkül nem okozhat gubancot??
vagy ti hogy szoktátok? wipe data, wipe system, wipe cache, wipe dalvik, --->flash full rom??
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Armahun #15412 üzenetére
Nekem ilyen nincs, szépen feltölti 100%-ra, mondjuk 98% felett döcögősen. De fel szokta tölteni 100%-ig. SLiM 4.6 van fent jelenleg, soha semmilyen ROM-mal nem volt nekem ilyen. Próbáld ki, hogy stamina be van nyomva és repülőgép üzemmódban töltöd. Én néha így szoktam, de ez nélkül is feltölt. Igaz, nekem Z3 van, de nem sok a különbség szerintem. Ja, pont nagyobb benne az aksi, lehet ez számít.
-
Armahun
addikt
válasz
demars #15410 üzenetére
Egy jó ideje nekem sem tölt fel teljesen mágnesesen.
Először a kábelre gyanakodtam ezért vettem egy dokkot, de ott is megáll 90 egynéhány százalékon.
Fura még, hogy cakkos a töltési kép, mágnesesen a vége nagyon, de usb-n is.
Nem tudom hogy rom függő e, nekem 3.5-os slim-en tőnt fel először a cakkos töltési kép.
Mivel az akku időm viszont jó, nem akarom piszkálni.
[link][link] -
demars
addikt
+1
Újat neki...
Más: Olvasgattam a hozzászólásokat és láttam volt akinek a töltés megállt! Eddig nálam ilyen nem volt, de két napja wajk féle slim 4.5 rom van fent és ma reggelre 76% -on volt az akksi úgy, hogy este 22:30-kor tettem fel töltőre!
Mágneses töltőt használok, de eddíg nem volt ilyen gondom. A narancs led világított, mint amikor töltődik és a kis "villám" jel is ott volt mikor este feltettem... Ez lehet rom bug ??? -
waccamár
senior tag
válasz
MC Pite #15402 üzenetére
Hát próbáltam kitakarítani, de tűvel szedtem ki a koszt, de mivel ahogy néztem nagyon apró lyukak vannak a hangszórón, gondolom még maradt ott. Majd esetleg egy fogkefével megpróbálom.
A hívó hangjának javítását kikapcsoltam, de majd tesztelem, hogy van-e valamilyen változás.
Meg még szerviz előtt egy factory reset is lesz. -
sxxorp
őstag
válasz
Williamgrant #15389 üzenetére
Köszi az ajánlatot; érdekes a napokban olvastam a témában ([link]) és ezt nem említik, pedig írtak párat. Mindegy a fényerős túlhúzott hisztire reagálásom eredménye nálam az lett, hogy a Z3C-re is feldobtam a korábban linkelt Yet another auto brightness-t, ami jól beállítva: 1) sokkal értelmesebb, moderáltabb fényerővel válaszol a környezetre, mint a gyári, 2) egy határérték alatt éjszakai szűrőre vált magától. Bár nem tudom, h ennyire rámenne-e konkrétan a színek szelektív szűrésére, de ez a visszafogott fényerő alvás előtt teljesen megfelel, a könyvolvasó app (FBReader), pedig távol áll a kékes fényű színektől
-
half333
őstag
Tudna valaki valamilyen módszert ajánlani amivel az üvegfólia alatti koszt ki lehetne tisztitani (házilag),mert levegő ment alá,próbáltam törléssel,de valami ragadós,szóval nem igazán működik,azóta eléggé telement levegővel.
-
bzs73
őstag
Üdv.
Vennék megint ilyen telót, és azt kérdezném hogy telekomos lenne, az ügye független, de csak garjegy van, persze dobozában minden gyári tartozékkal, hogy gariztatáshoz elég ügye a garjegy? Pecsét, azonosító rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest