- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
Sebibalu #3990 üzenetére
Nekem csak az alsó hangszóró szól még mindig...Fogd be az alsót és úgy hallgasd meg,hogy hallod e a felsőt.Próbáltam gyárival,és sajáttal egyaránt.
A rootolással,hogy állsz?Sajnos az én kérdésemre nem válaszolt viszont szükségem lenne rá a takarításhoz.
A Thailand frissítés nagyon melegítette a teló,pedig szűzre raktam fel (HR) és utána is volt HR,mégis melegített rendesen.Tegnap felraktam a Generic German 17.1.2.A.314 firmware-t és az szuper.Semmi melegedés.Tökéletes.Mindenkinek azt tudom ajánlani ha felrakja,vagy ha más van fent akkor cserélje erre le.
Szóval root?! Ha tudsz segíts.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest