-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jk_spaceman
csendes tag
Sziasztok!
Hétvégén én is szert tettem egy új Z2-re és eddig meg is vagyok vele elégedve, egy dolgot kivéve. Az akksi teljesen feltöltött állapotban bekapcsolt stamina móddal 1 nap 2 órás becsült üzemidőt ír, ami elég kevés ahhoz képest hogy bírnia kéne a 1,5-2 napot. Használom mindenre (internetezés, zenehallgatás, 1 max 2 óra játék, stb.). Ha reggel 100%-kal indulok el, estére már csak 35-40% körül lesz. A fényerő minimumon, a mobilnet vagy a wifi nincs folyamatosan bekapcsolva és nincs automatikus szinkronizáció se.
Mit lehet ezzel kezdeni? Elképzelhető hogy kell még neki pár töltés hogy javuljon az üzemidő?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony beleadott apait-anyait, hogy a Z2 kompromisszumoktól mentes csúcsmodell lehessen. Majdnem sikerült is, csak apróságokon múlik a tökéletesség.
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest