-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
DooM86
csendes tag
válasz
neil_mullen #30630 üzenetére
Szia rakjál fel újabb twrpt nekem segitett igaz nem sony-n hanem egy lenovonál,(2.6-tal sok nem ment fel nekem se 3.0.2 vel meg gond nélkül) de 1 próbát megér szerintem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
neil_mullen #30448 üzenetére
Letöltöd a legfrissebb Flashtool-t, majd feltelepíted. Flashtool-on belül elindítod az XperiFirm-et, letöltöd vele a megfelelő FW-t. Amikor az XperiFirm-ből kilépsz, a Flashtool elviekben egyből megcsinálja az FTF-et. Ennyire egyszerű.
-
kelly416
veterán
válasz
neil_mullen #30446 üzenetére
A flashtool-lal le tudod szedni, pontosabban a flashtool-ban lévő xperifirm-el, ha jól emlékszem.
Keress rá a fenti szóra, és ilyeneket találsz, amik segíthetnek Neked.
-
edk-
őstag
válasz
neil_mullen #29744 üzenetére
Hangerőgomb nyomása melletti bekapcsolással nem tudsz recoveryt tölteni?
-
glacious
addikt
válasz
neil_mullen #29742 üzenetére
Ha nincs benne alapból, recoveryből superSU telepítés.
-
Bozek
nagyúr
válasz
neil_mullen #29740 üzenetére
Akkor szerintem Z1-re való TWRP-t raktál fel.
-
Bozek
nagyúr
válasz
neil_mullen #29738 üzenetére
"miért néz z1 nek a telefonom, mikor nem az"
Két hozzászólással korábban meg ezt írtad: "az én telóm pedig z1". Akkor most Z1 vagy nem Z1?
-
mpierre
veterán
válasz
neil_mullen #29736 üzenetére
XDA-n van külön topikja, rom hegyekkel. Ott keresgélj. Ami megvan z1c-re, az tuti megvan z1-re is. Olyan 90% biztonsággal.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
neil_mullen #29735 üzenetére
közben meglett... de hiába nyitottam ki a bootloadert, még mindig nem akarja telepíteni. a twrp-ben azt írja hogy a rom z1c-re való, az én telóm pedig z1... valakinek valami ötlete?
-
air
nagyúr
válasz
neil_mullen #29733 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
neil_mullen #29720 üzenetére
Mi nem?
-
air
nagyúr
válasz
neil_mullen #29713 üzenetére
"2016.7.23, based on the final 5.1.1 SONY [14.6.A.1.236]"
Ez olyan rom, mint Mircinkóé. A gyárira épül.
Ha AOSP alapút akarsz, tedd fel a korábban ajánlott Paranoidot! -
edk-
őstag
válasz
neil_mullen #29711 üzenetére
Ennek: http://forum.xda-developers.com/sony-xperia-z1-compact/development/rom-z5mx-rom7-5-0extended-battery-t3227779 a 8.0 változatát használom. Xposed-ot nem kell feltenni, vele jön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest