-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
flash-
veterán
válasz MegaNorby #24506 üzenetére
Szoftverfrissités esetén az alábbiakat ajánlom mindenkinek a problémák elkerülése végett:
1.csinálj egy gyári beállítások visszaállítását+sd törlést+tároló törlést.
2.indítsd el a telefont, pcről sony companionnal végezd el a telefon frissitését
3.ha felkerült az új 5.1 akkor csinálj újra egy gyári beállitások visszaállítását+sdtörlés.
(újraindítás után akár 10 percig is várni kell mire feláll a rendszer)sok - sok tapasztalat alapján ez a megfelelő módszer
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
Kommandír
csendes tag
válasz MegaNorby #26006 üzenetére
A javítást csak hard reset formájában tudom elképzelni. Szerencsére én a .216-ot Flashtool-lal húztam rá (törölve eleve minden KitKat maradványt, beállítást), és így, tiszta alappal minden rendben van. Ez utóbbi még jobb megoldás lenne számodra.
Flashtool letölt, telepít, a mappájából a drivereket is telepít (kijelölve a Z1C-t, a Flashboot és a Fastboot elemeket). A program felületén a legutolsó piktogramra rábök, a listában Xperia Z1 Compact D5503 kikeres, jobb oldalt pedig a .216-os, újabb firmware szövegre rákattint, letölt. Ekkor meg lehet nyomni a bal oldali piktogramot. Ez után a kikapcsolt telefont nyomvatartott lefele hangerővel rá kell kötni kábellel a gépre, és kész. Máris elkezdi a flashelést, majd kéri a lehúzást. Ekkor az egyetlen dolgod már csak a telefon indítása (és nem megijedni, mert 5-8 percig is eltart az első boot).
[ Szerkesztve ]
-
MataGyula
tag
válasz MegaNorby #26107 üzenetére
Köszi a válaszokat, először így tettem rá, de nem történt semmi, pedig hagytam jó pár percet állni. Aztán megpróbáltam fordítva is, de akkor sem történt semmi (hál' Istennek ).
@Quasi_modo - valszeg igen :/ nyaggatom az eladót, hogy valljon színt. Ha buherálta a telefont, akkor nem viszem vissza gariztatni, mert valszeg úgy is felesleges. Nem hiszem, hogy pénzt viszont látok majd tőle.
Mindenesetre a telefon nagyon jól működik. Nokia N900-ról N9-re váltani nem volt annyira nagy előrelépés, de N9-ről Z1 Compactra, na ez már más tészta.
Van tapasztalatok kijelző szigetelés javítással? Azt hiszem körbe érdeklődöm, hogy mibe kerül a javítás - valszeg' csak újra kell ragasztani, aztán minden megy tovább. A hátlap annyira nem aggaszt. Mindenesetre a vízállósága a telefonnak ezek után eléggé kérdéses :S
there's no esc, only alt-tab
-
knuckle
aktív tag
-
Ákkk
addikt
válasz MegaNorby #30098 üzenetére
Csak a telefont de korrekt a szervíz amit küldesz vissza küldik☺
De 2 év múlva eladni már most sincs ára☺ Amúgy nekem több mint 2 éves most cseréltettem is benne aksit és pár dolgot az egész 1 hét volt és 20 000 gyári szervízben ha még 1.5 évet elmegy akkor már megérte ráadásul nem én használom vagy 1.5 éve csak a családban maradt. Szóval jó telefon de max 2 év múlva odaadni tudod valakinek nem el még ha full optimistán nézem is e dolgot☺
Ha most veszel hozzá +aksit azt néha használni is kell mivel ha túlmerül vége emiatt legalább 3 havonta 1 alkalommal tölteni és kb 60%-ig meritened kéne hogy kb 2 év múlva pár hónapot még használni is tud ez így nem éri meg szerintem☺[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest