-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolimail17
tag
Jah. Ezt mar latam mikor bekuldted es kivancsian vartam hogy mi lesz ha leveszed a torot uveget. Es orultem mikor latam hogy sertetlen :-) . De most hogy halom ezt: hogy zsebol kicsuszva anyi neki. . . . .hat elszomorodtam. Mert ahova en megyek a telo is jon. Munka,kirandulas,sportolas,mindenapi dolgok,es meg ha vigyazok is ra elofordul hogy leesik,megutodik,kicsuszi,vizes-poros lesz,vagy akar alok a buszmegaloba vagy barhol es veletlenul meglokik a kezem. En nem varom el tole hogy utesalo legyen de azert ha kicsuszik a zsebembol es meg ha aszfaltra is esik enyit azert kibirhatna. Ezert is teszem tokba mert inkab legyen par milimeterel nagyobb de kicsivel elenalobb. Az n8al ijen teren nagyon meg voltam elegedve,nem is csereltem volna le csak hat sajnos a symbianak mar befelegzet. Ezert tertem at a z1c-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest