Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
air gyűjteményében biztosan csak a zárt bl-re való ROM-ok vannak, szedd le innen.
-
Liliom9
tag
-
Sordoran
addikt
Én nem tudom most így hirtelen, de csak egy jó tanács: biztos kell neked most az a 4.3?
Azért mondom, mert én is hülyére piszkáltam az X8-at, szóval vígan megoldanám SP-vel is, de jelenleg semmi olyan nincs nekem 4.1-en ami annyira zavarna, hogy nem bírom ki azt a plusz pár napot, 1-2 hetet míg kiadja a T is a 4.3-at. Ha csak azért raknád fel mert 4.3, és jajj de jó, új, viszont amint kijön a T-s vissza akarod rakni majd, hogy mégis csak eredeti szoftvere legyen rajta, talán felesleges kört futsz.
Ha viszont szilárd elhatározásod van, akkor majd valaki biztos segít a pontos menetével, én csak a saját gondolataim írtam le.Nem is kell velem törődni, csak ki kívánkozott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest