- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
szívesen
jety: hogy erre mit mondok? kissé elszomorít, de nem fogok eret vágni emiatt, a .201-es majdnem tökéletes (bár a tegnapi album frissítés még mindig nem jött ki), ha jön a frissítés és teljesen az lesz, akkor meg pláne. ha néha belassul, teljes wipos reinstall elfér rajta pár havonta, a symbim is így volt. bagyusz-nak üzenem, hogyha nem sikerül a display forrást megoldani, félkészként tegye ki xda-ra, vagy nem tudom hova, ahonnan ő is találta a hasonló állapotú cm10.2-t, hátha akad valaki, aki meg tudja oldani
bár szerintem már nem életbevágó. ezentúl viszont SZINTE biztos, hogy csak nexus vagy gpe jön a házhoz
andy: egyszerre nyomd le a két ombot két másodperci, nem igaz, hogy nem mey, ez az alap androidba van beleépítve, kizárt, hogy nálad nem lenne jó
-
norbert1998
nagyúr
hehh, az gáz, ugyanis én is így jártam. te ezt nem fogod onnan törölni, sosem, max egy totális rencerwipe-al...vagy, playben van cwm recoveryhez való app, amivel ki tudod törölni. név szerint rom manager, a clockworkmod műhelyéből
jety: QMR alatt mit kell érteni? mármint ne érts félre, angolul tudok, de mit tartalmazhat azon felül, amitt ez a szókupac jelent?
-
counterbill
senior tag
Ezt konkrétan ezzel.
Ezt még másik telefonon használtam de elveszti a fókuszt ezen valamiért.De egyébként a Camera fv-5 a legjobb ilyen célra. Igaz ott kell dolgozni pc-n ,de azzal lehet csinálni hdr timelapsokat is.
Első kettő egyszerűbb mivel egyből videóba dolgozik.Sajnos rövid lett a videó mert elkezdett esni és bekellet hoznom az állványt az erkélyről. Pedig kint akartam hagyni sötétedésig.
-
Maacaw
tag
Hát ott ha a Yes-re mész akkor esélyes hogy eltűnik a root jogod. A NO-ra kellene menni az a biztos, de persze lehet hogy a Yes-nél sem lesz semmi baj, csak volt már rá péda.
Zolee11:
De ha 0 bájt akkor hogyan tudja/tudná lelassítani a rendszert?
Egyébként oliwire jól beszélt, szerintem is mountolnod kéne mindent Recovery-vel, csak ahhoz vissza kéne tenni Flashtool-al a .254-es szoftvert, majd a .257-es kernelt, root, CWM, és aztán esetleg egy PureXPERIence-t vagy egy eXistenZ-et felflashelni CWM-ből. Ha jól tudom eXistenZ-hez nem kell .201-es kernel, PureXPERIence-hez viszont ha minden igaz kell.
-
-
oliwire
őstag
Akkor végül megvan a megoldás
(#28345) Zolee11
Igen, eltűnne minden. (illetve rá lehetne tenni wipeok nélkül is, de nem biztos, hogy stabil lenne) És a telefonodra bármilyen régiós szoftvert tehetsz, működnie kell, csak esetleg a hozzáadott programok száma lehet más, pl nem lesznek benne a Telekomos appok. Garanciáztatásnál meg csak simán ráflasheled a Telekomost, csak hogy biztos legyen.
-
Maacaw
tag
Biztos vagy benne hogy csak TWRP-d van? Mert lehet hogy pl lefelé gomb nyomkodására az jön elő, de meg kell nézni hogy a felfelé, vagy a kamera gomb nyomkodására előhoz-e esetleg valamit. Mert ezért vannak a dupla, vagy tripla recovery-k hogy az ember kedvére válogathasson. Nekem eddig a CWM-en kívül a PhilZ Touch tetszett, ugyanis azt lehet az ujjunkkal és a hangerő szabályozó gombokkal is vezérelni.
Közben "megelőztél", de ezek szerint igazam volt
-
bagyusz
őstag
Tessék, itt a differencia.
"-" előteg értelemszerűen amit törlünk
a "+" amit hozzáadunkmedia_profiles.xml
@@ -45,11 +45,11 @@
<!ATTLIST Audio codec (amrnb|amrwb|aac|lpcm) #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio bitRate CDATA #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio sampleRate CDATA #REQUIRED>
<!ATTLIST Audio channels (1|2|6) #REQUIRED>
<!ELEMENT ImageEncoding EMPTY>
-<!ATTLIST ImageEncoding quality (90|80|70|60|50|40) #REQUIRED>
+<!ATTLIST ImageEncoding quality (100|90|80|70|60|50) #REQUIRED>
<!ELEMENT ImageDecoding EMPTY>
<!ATTLIST ImageDecoding memCap CDATA #REQUIRED>
<!ELEMENT Camera EMPTY>
<!ELEMENT EncoderOutputFileFormat EMPTY>
<!ATTLIST EncoderOutputFileFormat name (mp4|3gp) #REQUIRED>
@@ -198,14 +198,14 @@
bitRate="156000"
sampleRate="48000"
channels="2" />
</EncoderProfile>
+ <ImageEncoding quality="100" />
<ImageEncoding quality="90" />
<ImageEncoding quality="80" />
- <ImageEncoding quality="70" />
- <ImageDecoding memCap="20000000" />
+ <ImageDecoding memCap="40000000" />
<Camera previewFrameRate="0" />
</CamcorderProfiles>
@@ -235,14 +235,14 @@
bitRate="12200"
sampleRate="8000"
channels="1" />
</EncoderProfile>
+ <ImageEncoding quality="100" />
<ImageEncoding quality="90" />
<ImageEncoding quality="80" />
- <ImageEncoding quality="70" />
- <ImageDecoding memCap="20000000" />
+ <ImageDecoding memCap="40000000" />
<Camera previewFrameRate="0" />
</CamcorderProfiles> -
gabe8719
senior tag
-
counterbill
senior tag
Nekem rootolt .201 es rom van fent 4 napja. Tökéletesen megy. Nem fagyott meg gyors megy minden. Sajnos multitasking nem olyan mint CM alatt de teljesen tűrhető a rom. Lehet megpróbálom a cm-et majd még. Nem tudom mitől kezdett el fagyni. 1-2 hét után elkezdte a perces beakadásokat és azóta hiába raktam újra ugyan úgy előjött. Pedig gyors szép és jó a multitasking.
(#27482) Intercreptor: Nem garis mert ugye nincs oda írva h por és víz álló vagy akármi. Ergo bejuthat por a házba. Persze ez így elég rosszul hangzik. :S
De lehet kifogsz egy rendes embert és beküldi neked garanciára
Vannak nagyon rendes szervizesek. -
dave0825
őstag
Én nem tudom pontosan mit jelent a pre-rooted, de nem lehet, hogy azt nem szeretik a cwm-ek?
Amúgy telefon bekapcsolva, képernyőzár nincs lezárva, usb-hibakeresés be, ismeretlen források be, (valahol olvastam, hogy "fejlesztői lehetőségek-->álhelyek engedélyezése be" esetleg még), pcc és sus kikapcsolva, gép újraindítva?? Ezek megvannak? Nekem ennyi ötletem, van hátha más többet tud.
Vagy még esetleg az, hogy az install.bat-on jobb gomb, és nincs-e bepipálva a rendszergazdai futtatás. -
-
oliwire
őstag
Arra való, hogy le lehessen fagyasztani alkalmazásokat, úgy, hogy bármikor megnyithatod, csak mikor lezárod a kijelzőt, vagy a parancsikonját megnyomod, akkor hibernálja, és nem fog futni a háttérben. Nagyon jó pl Facebookhoz, Messengerhez, Google kereséshez, Térképhez, nem engedi futni a háttérben, nem fognak ébresztgetni, akkut enni stb.. Csak addig futnak, míg előtérben vannak, és mielőtt az előbb említett dolgokkal kezdeményezed a hibernálást. Kell hozzá root, meg exposed keretrendszer. Az exposedet csak simán külső alkalmazással lehet telepíteni, de pl az existenzben alapból van. Ha kell segítség hozzá, szívesen megírom.
Azt mindig is érdemes lesz rootolt telefonon, és nagyon szívesen! Hátha a .192-es 4.3 már több mindenkinek jó lesz.
-
bagyusz
őstag
4.3 firssítés finoman szóval is el lett k*rva. Öröm nézni a logot mikor 40+ oldalnyi hibát dobki 10másodperc alatt. .266 buildtól sokat ne várj, majd talán a következő frissítés megoldja a rendszer "dadogását". CWM-t passzolom, mert én még a gyári 4.3 rommal odáig sem jutottam el.
-
oliwire
őstag
-
roland091
senior tag
hát nem tudom, én nova launcherrel használom és még nem akadt meg egyszer se használat közben, na jó akkor mikor appot telepítek de szerintem ilyenkor a telefonok 90%-a meg tud akadni
talán az aokp-t egy picit még smoothabbnak éreztem de azért a cm se darabos nagyon folyamatos szerintem ram használat és üzemidő szempontjából is 5*****, de nyilván használja mindenki azt ami a saját szempontjaiból a legjobb
(#24809) misee85 igen felismeri, eszközként jelenik meg a sajátgépbe
-
counterbill
senior tag
Nincs cm bug. Legalábbis nem tudom mire írtad h a fórum nagy része erről beszél.
Nálam volt ,,gond" a billentyűzet nyomkodásával de azt meg is oldottam és így fasza. -
roti86
őstag
Nyugi, nem te vagy az egyetlen, nálam sem működött megfelelően a 4.3 pedig én sem most kezdtem ismerkedni az androiddal és szoftcserékkel.
Viszont a CM eddig nagyon adja. Féltem a 4.3 kerneltől, hogy ez is laggolni fog, de szerencsére semmi ilyesmi nem jött elő. Akkuidőt még most tesztelem.
-
-
counterbill
senior tag
-
counterbill
senior tag
Rakd fel a cm et. Múlthéten rakott fel bagyusz egy romot amiben működik már minden. Én eddig egy bugba se futottam bele. Tegnap teamviewerrel voltam a pcmre csatlakozva. Leraktam ,,tálcára" mert írtak skypon aztán facen és közben youtubon néztem egy videót. Amikor visszaléptem youtubra pont ott állt ahol lestoppoltam és a teamviewr se lépett ki. Kihangosítás ,,hiba" nem a telefon hibája. Egy barátom xperia s-én + egy másik barátom HTC ONE-án is előjött a szemem előtt 5 perc eltéréssel. Nevettem is ,hogy nekem nem jött elő (pedig itt írtátok páran) erre hívnak és kihangosítva vette fel xd
Vagy egy program okozza ami minden telefonon rajta van kb. vagy tényleg a Tmobile hálózat fejlesztése.
De egyszer fordult nálam elő mondjuk.
Fagyás lassulás meg jó kérdés. Valakinél van valakinél nincs.
De már leírtam.
FELEJTSÉTEK EL A GYÁRI ROMOKAT! VAN CM STB.! TÖKÉLETES!űNem ordibálás akar lenni csak kiemeltem a lényeget
-
jety91
őstag
Itt vannak az Xperia Update Checkerből az SI számok:
Telenor HU 1272-6055
T-Mobile HU 1272-4713
Vodafone HU 1273-0084Customization version-nél találod a tiedet a service infoban
Mivel nekem a saját ROM-om van fent ami az ausztrálból készült így nekem ez van jelenleg:
1271-7710_R2B -
kacsahus
tag
-
Boxer001
veterán
Ne már bazz...de igen.
Danesz94 és neked:
akkor ezzel a SUS cuccal így kikapcsolt állapotban is tudok rajta simán segíteni? Megreparálja a 4.3-at, vagy vissza kell vele rakni az előzőt, vagy hogy is van ez? Bocsi, lemaradtam nagyon az okostelók terén az ilyen buherálásoktól, de nem szeretném szervizbe adni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- BMW topik
- Megújult a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Graphite - Friss 100 % Akkuval + Töltőfejjel - Szép állapotban!
- Samsung galaxy Fold 6 Silver 512GB 12GB ram 2028.03.10 ig garanciális!
- IPhone 11 pro max 256gb midnight green 99% aku
- Eladó Samsung Xcover 4s független mobil, dual SIM, Android 11, cserélhető akku
- iPhone 16 Pro 128 GB White szinte új, 1 év gyártói garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest