Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
4.1.2 nekem is tökéletes volt. Aztán jött a 4.3-al. SUS-al tettem fel, minden töröltem, csak a névjegyeket, a hívásnaplót és az SMS-eket állítottam vissza semmi mást. Pár napig jó volt, majd hirtelen belaggolt, 5-10 mp volt még megnyílott egy alkalmazás. Újrahúztam megint. Minden jónak tűnt, de pár nap múlva megint ugyanez. Valami nagyon nem volt jó ebben a 4.3-ban. Legalábbis nálam. Azóta felraktam az eXistenZ 3.3.0-át és mintha kicserélték volna a telefont. Pedig régi motoros vagyok Android fronton. Még volt Android 1.5-tel szerelt telóm is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Xbox Series X|S
- Asztrofotózás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest