Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
krmts
csendes tag
Múltkor egy T üzletben közelebbről is megnézegettem egy ilyen telefont, és nagyon tetszik, szerintem be is ruházok egyre a közeljövőben.
Volna viszont egy kérdésem. Jelenleg Xperia mini pro-m van (amire a T pár hónapja megküldte az ICS-t, jobb későn, mint soha...
), és elég sokat használom a beépített japán billentyűzetet. Viszont azt vettem észre, hogy az L-en már csak kínai billentyűzet van a nemzetközi mellett, japán nincs. Vissza lehet valahogy applikálni a japánt, lehetőleg rootolás nélkül? Tudom, hogy a Playen van többféle japán billentyűzet, de ezt már megszoktam, és nagyon kézre áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest