- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A Műsorújsàg,mióta frissült nem akarja behozni az aktuàlis műsorokat.
-
GEPESZ66
veterán
Próbáltam kevés fény mellett szobàban fotózni,ott az ACE2 világosabb képet készít.Ha az L-en a HDR be van kapcsolva,akkor lett világos a foto.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6812 üzenetére
Most nem vagyok gépközelben.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6807 üzenetére
Én nem vagyok nagy androidos guru.Senkit nem akarok megsérteni véleményemmel.Csak azt írtam,amit tapasztaltam.Sokat még nem fotóztam az L-el,de éles a kép amit csinálok,sőt elég sokat tudok nagyítani minőségromlás nélkül(2 hete van meg ez a telefon,előtte másfél évig volt ACE2,amit most feleségem használ).
-
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6805 üzenetére
Símán hozza az ACE2 szintet.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #6796 üzenetére
A képernyőn lehet látni, hogy fókuszál, majd jön az exponáló hang. A kertben csináltam távolabbi képeket, s nem lett rosszabb, mint az ACE2 képe.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #6794 üzenetére
Én a képernyő gombot használom.Én megvagyok elégedve a képpel.
-
GEPESZ66
veterán
A kamera nem akar akkora felbontást készíteni, mint amit beállítok.pl.2 MB helyett 700kb.Ez bug?
-
GEPESZ66
veterán
Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket minden fórumtársnak.
Köszönet az eddigi segítségért! -
GEPESZ66
veterán
Honnan lehet letölteni a készüléken lévő gyári videót?
-
GEPESZ66
veterán
Szerintem töröljél mindent az SD kártyáról, a belső memóriából, s azt követően egy gyári visszaállítás a telefon menüjéből.
Nálam a Samu ACE2-nél is célszerű volt a frissítést követően csinálni egy gyári visszaállítást.
Ha előtte nem volt gond, akkor csak valami frissítési probléma lesz, pláne ha más fórumtagnak nincs ilyen problémája. -
GEPESZ66
veterán
Nekem 2 hete van meg a telefon. Csak a Chrome esetébén,a helymeghatározás engedélyezésekor volt újraindulás.Azóta csináltam egy gyári visszaállítást,s minden rendben van,remélem így is marad.Bízom benne,hogy szoftveres volt a probléma, nem hardveresen szúrtak el valamit.
-
GEPESZ66
veterán
A telefonon lévő gyári,demó videót lelehet-e vahahonnan tölteni?
-
GEPESZ66
veterán
A névjegyzékben,ha valakinek a neve mellett kép van,akkor hogyan lehet a képet törölni?Samsungnál rajta tartottam az újjamat,s így tudtam törölni.
-
GEPESZ66
veterán
Nálam akkor csinálta mikor Chrome böngészővel böngésztem, s egyszer a helyhozzéférést engedélyeztem.
Viszont ha 4.2-re frissítettél, akkor mindenképpen csinálj egy gyári visszaállítást-attól függetlenül, hogy a SUS-al esetleg mindent töröltél.
Amíg nem csináltam gyári visszaállítást, addig a videofelvétel nem indult el.
Másfél évig használtam ezelőtt ACE2-őt, ott ez a módszer bevált- ROM cserét követő gyári visszaállítás. Míg mások panaszkodtak a JB-re, így szuper jó volt minden. -
GEPESZ66
veterán
válasz
fireman123 #6578 üzenetére
A gyári visszaállítás után jó lett a videofelvétel.
Viszont a korábbi telefonomnál (ACE2) is úgy volt, hogy hiába volt ROM csere teljes törléssel, mégis mindjárt utánna kellet csinálni egy gyári visszaállítást. Ezt követően teljesen stabil volt a JB a Samsungon, míg mások állandóan panazkodtak.
Úgy látszik, hogy így kell csinálni a Sony-nál is: SUS-al frissíteni teljes törléssel, majd gyári visszaállítás.Érdekes, hogy amikor a SUS-al frissítettem teljes törléssel, akkor még megmaradtak a gyári képek, videók.
A gyári visszaállítást követően ezek már nincsennek meg. Nem probléma, csak megemlítem.
Korábban írtam, hogy nekem a kamera gomb helye egy kicsit rossz, hiszen jobb kézben tartva ha egy kicsit hozzáérek, benyomom. Igaz ennek más jelentősége nincs, gondolom nem árt neki. -
GEPESZ66
veterán
válasz
fireman123 #6573 üzenetére
SUS-al csináltad,vagy a telefon menüjéből?
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Van-e valami ötletetek a következőre, nagyon ideges lettem?
Fényképezni tudok a kamerával!
Viszont most próbáltam először videót rögzíteni, de a felvétel nem indul el.Valami hibával leáll.
Próbáltam belső memóriára, ill. sd-re is rögzíteni.
Mit kell esetleg állítani?
Ha fényképezni tudok, akkor csak nem hardveres gond van. -
GEPESZ66
veterán
Mivel első Sony telefonom, lenne egy kérdésem, amit nem akarok most csinálni, csak érdekel.
Ha pl. a legfrisebb szoftvert ismét újra akarom rakni, a korábbi adatok törlésével, akkor ezt a SUS-al lehet megtenni, vagy csak a gyári visszaállítást ajánlja fel? -
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6502 üzenetére
Köszi, a segítséget, bár olvastam erről!
De ezt a kettőt ugyan úgy telepítettem, mint a többit. Mitől települt máshova?
Ha rályuk kattintok, akkor az a lehetőség van, hogy áthelyezés a telefonra.
Erre kattintva áthelyezhetem, s akkor nem fog az ikon eltünni? -
GEPESZ66
veterán
Megnézem a Beállítások/Alkalmazások/ Belső tárhely-et.
Az alkalmazások között 2-nél (Mindig Tv;Szépkártya) van olyan, hogy az előtte lévő négyzetben pipa van.A többinél üres a négyzet.
A Google Play-ból töltöttem le őket.
Csak ennél a két alkalmazásnál van az, hogy újraindítást követően az ikonja eltűnik, újra ki kell rakni.
Mitől más ez a két alkalmazás, mint a többi? -
GEPESZ66
veterán
Most úgy jártam,hogy a Chrome-val böngésztem,engedélyt kért valami helyhasználathoz,s ekkor az indító képernyő jött be, de PIN kódot nem kért,majd megjelent a záró képernyő. Csak úgy tudtam visszaélépni a böngészőbe, ha először a telefon beállításánàl a helymeghatározást letiltottam.Majd ismét engedélyezve már jól ment a böngészés.A beállításokban,a helymeghatározásnàl,mit lehet engedélyezni, hogy ne legyen ilyen gond?Ha jól emlékszem,másnál is volt ilyen gond.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
oszkarfincs #6406 üzenetére
A beállítás menünél,az Akku-nál is mutatja a hasznàlatot,minek külső app?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
oszkarfincs #6408 üzenetére
Az ACE2-nél sem használtam fóliát,csak bőrtokot,s nem lett karc rajta.Igaz,hogy nem poros környezetben használom.
-
GEPESZ66
veterán
A múltkor olvastam , hogy a Sony honlapján valahol meglehet nézni, a dobozon lévő kód alapján, melyik a legfrisebb szoftver.
Hol van ez az oldal? -
GEPESZ66
veterán
Az ACE2 után nekem a kamera gomb elhelyezkedése furcsa. Amikor kézben tartom, sokszor hozzáérek annyira, hogy egy kicsit kattan.
A kollégám most kapott M-et, a két kijelző között nem veszek észre különbséget.
Az M mérete miatt talán kényelmesebb kézben tartani.
De gondolom, hogy az L egy kicsit komolyabb készülék. -
GEPESZ66
veterán
Milyen hangrögzítőt javasoltok?Nem hívás rögzítésre, hanem csak arra, hogy belebeszéljek, s ezt rögzítsem.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem a zárolt képernyő jobb oldalán csak a kamera gyorsindításának lehetősége van meg .
A bal oldali nyílat elhúzva , a + jelre kattintva a felugró alkalmazások között nem találom a zenelejátszót.
Hogyan tudom a zenelejátszót ide helyezni? -
GEPESZ66
veterán
Napközben bluetooth-al használom a headset-et. Ha bakapcsolom a WIFI-t, akkor a bluetooth kapcsolatot bontja. Ez beállítás függő, vagy ez a normális?
-
GEPESZ66
veterán
A zárolt képernyőn nekem jobb oldalt a Kamera gomb van, bal oldalt egy nyíl, amihez a naptárat rendeltem.
Ha jól emlékszem nyíl helyett az alkalmazás ikonjának kell ott lennie. Hogyan tudom így beállítani? -
GEPESZ66
veterán
A naptár és a névjegyzék alap felülete világos. Nem lehet-e másik színösszeállítást választani?
A naptár adott hónapja tartalmaz pl.30 bejegyzést. Ebből szeretnék kitörölni 20-at. Megtudom-e azt tenni valahogyan, hogy felhozza az üsszes bejegyzést, kiválasztom amit törölni akarok, s egy gombnyomásra megcsinálja? A Samunál így csináltam. -
GEPESZ66
veterán
Nektek a hang beállításoknál be van-e jelölve a:Xloud?
A naptár, ill. névjegyzék háttere világos.Be lehet-e valahogyan sötétebbek állítani? -
GEPESZ66
veterán
válasz
levente222 #6211 üzenetére
Én korábban az ACE2-re próbáltam fóliát rakni,de nem igazán sikerült. A kollégámnak az üzletben rakták rà, az tökéletes lett. Ezért nem kísérletezek.Az ACE2-re,ill. most az L-re is az egyik üzletben bőrtokot vettem, az tökéletes,nem kell fólia.A bőrtok honlapja egyébként:www.mobiltokbordiszmu.hu
2500 Ft. -
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6180 üzenetére
Nincs értelme győzködni egymást, mindenkinek más az igénye.Van akinek ez a minőség jó, másnak jobb kell.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
-HajTömeg- #6172 üzenetére
Én az ACE 2 képeivel is megvoltam elégedve. Ha olyat csinál, akkor semmi gond.
Gondolom a hardver jó benne, esetleg javítanak majd még szoftveresen. -
GEPESZ66
veterán
Mit takar a Megjelenítésnél a " Lüktető világítás értesítés"?
A telefon alján a led világítását takarja? -
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
válasz
levente222 #6093 üzenetére
Én SUS-al frissítettem ,minden jól működik,nincs lassulás.
-
GEPESZ66
veterán
Szia dokee78!
Használsz-e valamilyen vírusírtót az L-en? -
GEPESZ66
veterán
Két napos használat után a következő észrevételelem van.
Az kár,hogy a csengőhang ès jelzőhang erősségét nem lehet külön àllítani.
Az M-fórumán láttam, hogy az információs sáv ikonjai színesek.Nekem így jobban tetszene.
Amikor kézben tartom,egy kicsit furcsa még a telefon sarkainak letörése, szögletessége.
Nagy a kezem, de lehet hogy az M-mérete elég lett volna.Bár a kijelző mérete kellemes.
A Chrome-ban hova kell menteni a könyvjelzőket,hogy az asztali gépén lévőre leszinkronizálja,illetve onnan visszaállítható legyen? -
GEPESZ66
veterán
Hol tudok a tárcsázó -nál a számokhoz nevet hozzáadni?
-
GEPESZ66
veterán
A tárolónál nem találtam azt a lehetőséget, hogy a külső micro SD kártyát formázzam. Rosszul láttam?
A gyári böngészőt, vagy a Chrome-t használjátok?
Ha a Chrome-t használjátok, akkor a kedvenceket a Google fiókba szinkronizálja?Azért kérdezem, mert egy SUS-os, teljes törléssel történő frissítést követően ne kelljen ismét beállítani a kedvenceket. -
GEPESZ66
veterán
Hol tudom beállítani, hogy a Google fiók esetében a szinkronizálás automata legyen?
-
GEPESZ66
veterán
Tegnap este, miután hazaértem beüzemeltem az új telefont.Előre féltem a hátlap levételétől, de a leírás alapján gond nélkül lejött.Feltöltöttem a telefont, bekapcsoltam, beállítottam a Gmail-os fiókot, mert a névjegyekre szükségem volt, ma kell telefonálnom.T-s a telefon, 4.1 van rajta.Késő este nem akartam foglalkozni a SUS-os frissítéssel, majd ma.
Az lenne a kérdésem, hogy a SUS-os frissítéshez be kell-e kapcsolni a telefont, vagy a kábeles kapcsolat kezeli, ha kell?
Ha be kell, akkor várok estig, nem akarom, hogy frissítés közben keressenek, átirányítani most nem akarom a hívásokat.
Illetve lenne még egy kérdésem, ami a telefon rövid tanulmányozása során előjött.
Úgy láttam, hogy a csengőhang, ill. az értesítési hang erősségét csak együtt lehet csak szabályozni.
Tényleg így van? -
GEPESZ66
veterán
Megjött a a T-Mobile-s fekete telefonom.
Este, ha hazamegyek, akkor belerakom a SIM-et, ill. a 8 Gb-class10-es kártyát.
Először bekapcsolás nélkül feltöltöm, gondolom 2 óra alatt végez, majd bekapcsolom, s ha nem a 4.2.2 van még rajta, akkor a SUS-al frissítem, s csak azt követően végzem el a beállításokat.
Jó-e , ha így csinálom?
Vett-e valaki a napokban T-s telefont, melyik JB-van rajta? -
GEPESZ66
veterán
Az ACE 3 fórumon írták , hogy annak milyen szép a kijelzője, ennek pedig nem.Én csak L-t láttam, de nekem tetszik.
-
GEPESZ66
veterán
Működik-e a Sony Update Service WIN 8.1-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest