- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
GEPESZ66 #5910 üzenetére
Én Telenoros vagyok, és sokan azt javasolták ha meglesz karácsonyra a készülék még ne frissitsem, várjam meg az uj firmvare-t(?), vagyis a javítását az új ROM-nak, mert a Telenornál minden később jön ki.Hogy cselekdjek, ne érdekeljen és feltegyem akkor rögtön karácsony a 4.2.2-t, vagy várjam meg a debugolt változatot, azaz hagyjam a telefont 4.1.2-őn, és majd ha kijön frissítsem?
-
Planz
tag
válasz
GEPESZ66 #5910 üzenetére
nekem penteken jott a telo, es 4.1.2 volt rajta
hat igy egy lassan egyhet hasznalat utan, megmondom oszinten. nem bantam meg, hogy lecsereltem az s3mini-t. foleg, hogy ez kilometerekkel szebb szerintem (foleg, ferfi kezben)
egyedul ami nekem kicsit szokatlan, hogy az s3 mini szerintem akksi idoben jobban birta.
amoled kijelzo se hianyzik. persze elsonek szokatlan volt, de igazabol erre szamitottam. es mivel en nem fekszem ra muszerrel meg ilyesmi. nekem ez is tokeletes. szerintem szep a kijelzo
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest