Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Köszi a választ, egyébként megoldódott (részben!) a probléma, ugyanis az ingyenesben lehetett L-et választani a telefonok között, viszont a Pro-ban nem, de rájöttem, hogy a Pro régebbi volt, így "újítottam" rajta (nem akarok ötleteket adni....
), viszont az ingyenesben nem lehet állítani, hogy villogjon értesítéskor, gondoltam a Pro-ban biztosan, de abban sem, és ezt nem igazán értem...Ez nálad is így van, hogy csak világítani tud? Van ott a beállításokban olyan, hogy Blink mode, vagy valami ilyesmi, de szürke, nem lehet rányomni.
Egyébként a 3 színes állítás, ami csúszkán megy, az működik az L-en is, csak a villogás nem
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest