Új hozzászólás Aktív témák
-
Somy_
tag
válasz
matthews #3911 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy későn írok, de a fotók és a filmek minősége nagyon jó! Ezt fotósként mondom.
Nekem elsődleges kritérium volt az új telefon választásomnál, hogy milyen képeket csinál. Végignéztem elég sok telefon teszt képeit és azalapján döntöttem e mellett. És nagyon nem bántam meg! Ha van elég fénye a kamerának, akkor nagyon jól működik. Kellemes színvilágú, egész jó színhűségű képeket csinál ilyenkor. A makró fókusza kicsit trükkös, de hamar szokható. Fényszegény környezetben jellemző a zajosodás, ott nem éri el a 10 évvel ezelőtti dslr-ek szintjét, de egy telótól az is nagy szó, amit tud! Amúgy elég sok beállítási lehetőséged van.Igaz, hogy nem teljes méretben tudom megmutatni a képeket, de itt van három kép, amit a telefonnal csináltam nemrégen: 1. 2. 3..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest