Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
Isten88 #12557 üzenetére
Sziasztok!
Jókor néztem a fórumra, mert épp kezdem elveszteni a türelmem. A telóm egy gyárilag független, gyári 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftverre van frissítve, azt írja ez a jelenleg legfrissebb rá. Na nekem ebből kezd elegem lenni, és visszasírom a jó öreg GB-t, amivel megvettem a telefont, mert azzal minden probléma nélkül, akadásmentesen, tökéletes sebességgel működött rajta.
A jelenlegi szofttal csak a szívás van, rengetegszer beakad, de a legidegesítőbb az maga a telefon funkcióknál jelentkezik. A telefon, ill. a kapcsolatok elérése kibírhatatlanul lassú.
Mit tanácsoltok, mit lehet tenni? Én legszívesebben visszatenném rá a GB-t, de a gyári GB-ből azt, ami a legfrissebb volt. Azt hogy tehetem meg? Nekem az ICS nem hozott semmi előnyt!
Van valahol leírás, hogy mi ennek az folyamata? vagy elfogadom, ha a 4.0.4. Build 4.1.B.0.431-es szoftom helyett valami másik ICS gyári szoftot tegyek rá, de csakis gyári kinézetű, tehát sarkos ikonok is legyenek benne. Létezik ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az X10 mini pro utódja pont azokon a helyeken változott, ahol a leginkább kellett. Aktualizált, de még mindig kicsinyke okostelefon – a kor igényeihez igazítva.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest