- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valamikor nekem is volt ilyen gondom még 2.3 alatt, de a ICS-vel megszűnt ez a problémám. Egy pár hónapja Sony M-re váltottam a Minit. Néha kézbe veszem, nosztalgiázok egy kicsit. A hozzászólásod után én is ezt tapasztaltam, hogy újraindul a készülék, már ott tartottam, hogy megfrissítem, de előtte vissza raktam a saját memória kártyáját, amivel használtam. Lás csodát újra működik.
Ezt, csak azért írom, elképzelhető, hogy a memóriakártya is lehet ludas. -
punky10
addikt
-
lamazonia
tag
előtte azért nem figyeltem fel a minire , mert soknak tartottam
leeset 35re, megnyomkodtam, tetszett, nem is olyan sok, és (majdnem) ugyanazt tudja mint a desire s ...tegnap megnyomkodtam, megtetszett, kicsi, kemény, 35ér jó lesz.
gondoltam hazaérek megveszem, reggel nézem, 40, akkor nem veszem ... -
Sanyaman
tag
Nyugodtan megveheted Dominósan, semmi extra költség nem fog terhelni. Kártyát kiveszed, beteheted a szekrénybe, előtte lebeszélheted az egyenlegét, ami rajta van (ha van, már rég vettem így), saját simet beleteszed és megy is. Mobilnet alapból nincs a Dominón, csak ha kérsz rá. De ha úgysem azzal a kártyával használod, akkor nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged