Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Akkor vagy megkéred egy haverod, aki ért is hozzá, vagy maximum csinálsz egy gyári visszaállítást. Minden személyes adatod törlődik, ezért mentsél le minden fontosat! A jelenlegihez képest javulni fog a helyzet, de ez a gyári ICS az ARCokra, nem lett valami híres a T-nél
Jobban járnál a GB-el.
-
Dottore
addikt
Értem. Csináld úgy, hogy a Nokiádon, kijelölve az összes névjegyet (tehát nem kell semmiféle program) elmented a memóriakártyára, onnan kimásolod a gépre (sajnos nem lesz összefűzve) és így exportálod őket Gmailbe.
A Gmail is tud több címet kezelni. Ne viccelj már.
Ez olyan mintha vettél volna egy plusz terhet a nyakadba ami szar is de legalább bonyolultabb viszont felesleges.
-
PAtr0n
addikt
Annyi baj van ezekkel a szinkronizácíós dolgokkal, ezért használok inkább app-ot a névjegyek, sms-ek, híváslista backup-olására.
Itt egy cső-egyszerű app, tessék használni: Super backup
2.1-től ICS-ig oda-vissza kompatibilis tehát ha pl. GB alatt backupoltál, hiba nélkül teszi rá az ICS-re is a kontaktokat, sms-eket. SD kártyán tárol, rendszer újrahúzás után egyből használható az adatbázisa, csak újra kell telepíteni az app-ot, még root se kell hozzá.
Ráadásul 15 naponta bepofázik az állapotsávban, ha nem backupolsz sűrűn.
Szerintem a szinkronizáció egy rakás sz@r, soha nem is bíztam benne, és nem is fogok.Dottore:
Pár hónappal ezelőtt kipróbáltam, nagyon jó, bár amit tud pl. egy ES file explorer is tudja. Már régóta használom. -
Dottore
addikt
Nos.
Első lépésként a Generál Média Publishing Kft által készített postafiók.hu oldalt ne használd. Helyette simán a Gmailt, bár ha szeretnéd ha a Google mellett még egy, szerintem meglehetősen aggályos üzleti tevékenységet folytató vállalkozás is hozzáférjen a személyes adataidhoz, akkor persze igen.
Ekkora baromságot (nem akarlak megbántani de nincs jobb szó erre), hogy egy szar frontendet használjanak emberek az eredeti helyett, régen láttam már.Szóval ezek után Gmail.
Másodszor ahogy nézem az importált CSV eleve nem jó. Ezeket milyen programmal mentetted a gépre?
-
Dottore
addikt
Mond el pontosan mit csináltál.
Van valamelyik oldalon (telefon és Gmail) helyesen kitöltött névjegy?Mindenkinek:
Jé... van a Marketen Total Commander. Eszméletlen magas az average rating.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest