- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flaki
csendes tag
Sima avi-t szerintem a beépített lejátszó is viszi, ha nem, rakj fel egyet, rengeteg van, nekem a vplayer van fenn, játszik mindent.
Akksihasználat:
Tegnap egész nap aktívan használtam, 3g, wifi, netezés, filmnézés, programok telepítése, stb. reggelől éjfélig 42%-ra ment le az akksi. Örültem is, hogy viszonylag jól bírja, ilyen nehéz nap után.
Aztán éjfélkor repülős módba váltottam, majd ezután éjjel lement 9%-ra! 42-ről... Ez mitől lehet? Szerintem teljesen aránytalan, hogy aktív használattal 100-42-re megy le 15 óra alatt, aztán majdhogynem teljesen kikapcsolva megint majdnem 40%.ot veszít csupán 8 óra alatt...Elmulasztott hívás/sms értesírésre használtok valamilyen progit?
Nekem olyan kéne, ami a billentyűk ledjeit villantja fel, mert a töltőnél lévő led nagyon picike, szinte nem is látni...A wifi hibájáról külföldi fórumokon is sokat írnak. A leggyorsabb n-es wifit és valamilyen bonyolultabb titkosítást (wpa2) használva, 2-3 percenként eldobja a wifit olyan szinten, hogy le kell kapcsolódni, majd újra vissza. Tényleg, 2-3 percenként.
Annyit lehet segíteni rajt pl. otthoni routernél, hogy a wifi szabvány visszavesszük g-sre, a titkosítást meg mondjuk wep-re. Így nekem kb. fél órát fenn van a wifin. Aztán megint megáll, lehet szétkapcsolni és újra csatlakozni. Ez a 2.3.2-es szoftvernél van.Egyébként nem érzem hiányát a kétmagos procinak, nagyon gyors és gördülékeny a telefon, ebből a szempontból nagyon meg vagyok vele elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest