Új hozzászólás Aktív témák
-
naot
tag
Azt hiszem, a fenti hozzászólók szerint én selejtnek számítok. Komoly dolog így a magaslóról rámosolyogni szegény selejtekre.
Nagyon sokat gépezek ugyanis, társadalmi kapcsolataim leépültek. Ennek ellenére nem okoz gondot beilleszkedni egy új csoportba - tavaly szeptember óta egyetemre járok, és ott elfogadnak - de nem ilyen ülök a sarokban szinten, hanem rendesen beszélgetek a társakkal.
Nem kaptam rossz nevelést, rendezett körülmények között nőttem fel, igaz volt egy válás, viszont már későn, így arra nem igazán foghatom, bár faterom piált, mióta eszemet tudom. Azon is inkább csak röhögtem, mint sem sírtam, de azért volt pár meredek családi jelenet.
Ha meg kéne neveznem a legelső törés pontot, ahol megkezdődött az társadalomról való leválásom, azt mondanám, hogy kb. 7-dikben történt, amikor a legjobb barátom mellé bejött egy új haver, így amolyan triumvirátust alkottunk, de ők ketten végül szorosabb viszonyt alakítottak ki. Az újonnan jött később aztán kikerült a képből, de ekkor kezdtem fórumozni a pcdome-n, és akkoriban valóban úgy éreztem, hogy sokkal jobban el tudok beszélgetni az ottaniakkal.
Ezenkívül még van két jó indok, amit most itt nem fednék fel, de úgy látom, hogy elég objektív képem van saját magamról. Az utóbbi években már éreztem, hogy ez így nem folytatható, de elég nehezen tudom felvenni a ritmust. WoWot már egy éve abbahagytam - ez volt az első lépés, most azon vagyok, a gépet nap 1 óra környékére szorítsam le, aztán a pangás úgyis rávesz, hogy kezdjek magammal valamit.
Legnagyobb veszteség ami az egész folyamat miatt ért az, hogy ha egyedül vagyok egy másik emberrel, nem nagyon tudok folyamatosan beszélgetni. (Pedig régebben milyen büszke voltam, hogy azzal barátkozok, akivel akarok, mert olyan kellemes személyiségem van.
) Ha többen vagyunk, ilyen gondom nincs, mert akkor a többiek tovább viszik a társalgást, ha valamiért leragadok.
Barátnőm nincsen.
Hát ennyi.
Szerk.: Magával a cikkel én sem értek egyet, valószínűleg rennes6 által már felvetetett dolog történt, jött egy újságíró, aki ki akart hozni valamit a történetből. Mindenesetre az Internetnek komoly veszélyei vannak az antiszociális hajlamú emberekre, igaz más mint a drog, ezért véleményem szerint könnyebb 'lejönni' róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest