- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
Vicces vagy...a tűzróka már akkor volt, amikor még a "csicsás" alkotói, hát nem is tudom mit csináltak...és van még a mai napig, pedig az lassan 17 éve volt...kihalt mellőle a netscape, az explorer. Jó pár évig lesz még ne félj...ja és a piaci részesedése valóban messze elmarad a chrome-tól, de a mai napig az egyik legjobb adatbiztonságú böngészőként tartják számon (beépített tartalom blokkolás és cookie-védelem funkció)
És igen, nem érvként írom, de én, mióta létezik azt használom. Munkahelyen muszáj a chrome-ot, de nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
ddekany
veterán
A Firefox elvesztése szvsz elég nagy baj. Mert, volt régen ez az elv, hogy a HTML, CSS, stb. specifikálva van, valamiféle szervezet által (mint W3C), mint egy kvázi szabvány, és bárki megvalósíthat azzal kompatibilis böngészőket. Most ez átmegy abba, hogy a "szabvány" az ami és ahogyan(!) a Chrome által is használt motorban implementálva van. Igen, az nyílt forráskódú. De innentől az Firefoxnak a saját motorral nem sok esélye lesz azt lekövetni, és egyre több oldal lesz, aminek Firefoxon valami gondja van, mert csak Chrome motoros böngészővel lett érdemben tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest