Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
"Nálam egy komplett webáruház (maga a program logókkal együtt, tartalom nélkül) 120kByte..."
Szerintem pusztán flash alapú webáruház eleve komoly hátránnyal indul. Én pl. az olyan oldalakról, amelyek kizárólag vagy főleg flash-ből állnak, kapásból kattintok tovább, hacsak nem kifejezetten valami animációt kerestem. Még csak esélyt sem adok neki, mert nincs kedvem szívni azzal, hogy lassú, eszi a processzort, nem működnek rendesen a gombok, billentyűkombinációk, menük, szar a görgetés, nincs copy-paste, nem lehet könyvjelzőzni stb.(Mondhatnám, hogy az alapértelmezett böngészőmben nincs is flash plugin, csak a külön a videók és egyéb szemetek részére fenntartottban, de ez azért - ellentétben az "utálom, ha flashben kell navigálni" hozzáállással szemben - aligha általános, úgyhogy erre nem hivatkozom.)
Szerk.: Ha valakinek a személyes kis honlapjáról van szó, akkor egyszer, először, persze megnézem a flash-es oldalt is. De ha valamilyen terméket vagy szolgáltatást keresek, amiért pénzt is adnék ki, akkor nem pazarlom az időt, és nem fárasztom magam ilyesmivel, legfeljebb akkor nézek meg egy flash-es oldalt, ha a konkurrensek ajánlatai mind teljesen elfogadhatatlanok (ami elég valószínűtlen). Ez igaz nem csak a magánjellegű, de a céges vásárlásoknál is. Szerencsére a nagyobb cégek weboldalain rendszerint legfeljebb opcionális díszítőelem a flash, szóval ilyesmibe ritkán futok bele mondjuk valamilyen szerverre vadászva, de pl. szállodák estek már ki a rostán, amikor megláttam, hogy "Loading". Miért várnék? Van másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest