- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
"Nálam egy komplett webáruház (maga a program logókkal együtt, tartalom nélkül) 120kByte..."
Szerintem pusztán flash alapú webáruház eleve komoly hátránnyal indul. Én pl. az olyan oldalakról, amelyek kizárólag vagy főleg flash-ből állnak, kapásból kattintok tovább, hacsak nem kifejezetten valami animációt kerestem. Még csak esélyt sem adok neki, mert nincs kedvem szívni azzal, hogy lassú, eszi a processzort, nem működnek rendesen a gombok, billentyűkombinációk, menük, szar a görgetés, nincs copy-paste, nem lehet könyvjelzőzni stb.(Mondhatnám, hogy az alapértelmezett böngészőmben nincs is flash plugin, csak a külön a videók és egyéb szemetek részére fenntartottban, de ez azért - ellentétben az "utálom, ha flashben kell navigálni" hozzáállással szemben - aligha általános, úgyhogy erre nem hivatkozom.)
Szerk.: Ha valakinek a személyes kis honlapjáról van szó, akkor egyszer, először, persze megnézem a flash-es oldalt is. De ha valamilyen terméket vagy szolgáltatást keresek, amiért pénzt is adnék ki, akkor nem pazarlom az időt, és nem fárasztom magam ilyesmivel, legfeljebb akkor nézek meg egy flash-es oldalt, ha a konkurrensek ajánlatai mind teljesen elfogadhatatlanok (ami elég valószínűtlen). Ez igaz nem csak a magánjellegű, de a céges vásárlásoknál is. Szerencsére a nagyobb cégek weboldalain rendszerint legfeljebb opcionális díszítőelem a flash, szóval ilyesmibe ritkán futok bele mondjuk valamilyen szerverre vadászva, de pl. szállodák estek már ki a rostán, amikor megláttam, hogy "Loading". Miért várnék? Van másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- Félmoduláris minőségi Corsair TX750M tápegység olcsón!
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Meta quest 2 128GB, KIWI akkumulátoros fejpánttal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő