Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AS3-tól kezdve - ha jól tudom - van középső klikk (cs4-ben tuti benne lesz). Görgetés eddig is ment.
Jobb gomb is műxik, csak bele kell rakni a jobb oldali menübe a szükséges cuccokat, de van egy kész pluging is (igaz, asszem csak a AS3-al műxik), ami kiszedi a jobb klikknél megjelenő alap menüt (aminek nagyját egy sorral egyébként is le lehet tiltani), és kicseréli a böngésző alapértelmezettjére. Bookmarkolás eddig is ment, csak meg kell adni, hogy kívülről paraméterezhető legyen az swf file (na, ezt még sosem próbáltam de láttam már segédletet, ami ezt célozza).
Persze, vágom, hogy sok szöszölés van, mire HTML kompatibilis lesz, de a CS4-es Flash-ben lesz direkt erre való rész. És a megjelenítés sebességét is erősen felturbózzák.
Gondolom a Silverlight felpezsdítette őket.
(a jelenlegi Flash-nél a Silverlight okosabb, egyszerűbb, sokoldalúbb, és fényévekkel gyorsabb)
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szemüveges topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(a jelenlegi Flash-nél a Silverlight okosabb, egyszerűbb, sokoldalúbb, és fényévekkel gyorsabb)