Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
A kamerán frissítettem a FW-t a legutolsóra, majd downgrade-ltem az előzőre.
Ezután pár percig be volt kapcsolva, miután arra lettem figyelmes, hogy nagyon meleg. Kikapcsoltam, majd a következő bekapcsolásnál már hibásan működött.
Az élőkép a lenti videókon látható, telefonos élőkép sem működik, fényképezni, videózni nem tudok vele.
[link]
[link]
Nekem hardver hibának tűnikEsetleg van valakinek ötlete? Láttatok már ilyet?
Attól félek, hogy nem javítható
Köszi!Azóta több kört futottam az SJCAM Support Team-mel, de nem hozott eredményt.
Az összes elérhető FW-t kipróbáltam, de semmi. -
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #48 üzenetére
Erről még nem is hallottam.
-
-=RelakS=-
veterán
Drágán sem feltétlen jó
Kolléga Lamax 7.1 Naos-t akar venni. Itthon kapható, nem is drága. Gondolom, ha baj van a működésével, akkor lehet menni boltba asztalt verni.
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #46 üzenetére
Ennyire már nem kenem-vágom a témát.
Olcsó-jó kamerát szeretnék.
Látom nem lesz egyszerű menet.üdv
-
-=RelakS=-
veterán
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #44 üzenetére
Nem hiszem, hogy YI 4K+ mellett SJ8 villantani tudna.
Előbbit több helyen is nagyon-agyon dicsérik. -
-=RelakS=-
veterán
Az SJCAM M10 szerintem fantasztikus kamera volt, ami a működését illeti, épp csak az a szenzor hideg képet csinált, meg nem szerette a sötétet.
Az SJ7-et nagyon elkeffentették. Ha nem vettem volna meg, most tuti ráugranék az SJ8-ak egyikére, de már sajnos félek a márka minőségétől. Aztán lehet, hogy ez utóbbit rendesen megcsinálták, passz. -
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #42 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
-
-szabi-
addikt
válasz
-=RelakS=- #40 üzenetére
Ez nem túl biztató.
Nem tudod gariztatni? -
-=RelakS=-
veterán
Ennek a xarnak még itt van a cikke?
Legfőképpen falhoz csapnám a kamerát.
Úgy néz ki, már minden 1-2 leállás után reseteli a dátumot. Az akkukat nem nagyon akarja tölteni. Az akkuk kicsit fel vannak ugyan fújódva, de a külső töltővel tölthetőek.
Sokszor van az, hogy be sem hajlandó kapcsolni, ilyenkor az akkut ki kell venni belőle egy kicsit.
Van, hogy felvétel közben gondol egyet és megáll. Ilyenkor van, hogy ki kell kapcsolni, majd újra bekapcsolni.Legújabb firmware van rajta, de valószínűleg már nem lesz újabb az SJ8-ak miatt. Legalábbis az SJCAM fórumán ezt rebesgetik.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Gearbesten most 175 dollár,ami kb 46ezer Ft.Ez szerintem nagyon jó ár érte.
Milyen 32-64 Gb-os memkarit ajánlotok bele? -
Először is kicsit vegyél vissza, nem rémlik, hogy együtt őriztünk volna libákat a mezőn, másodszor nem osztom az észt, hanem megjegyeztem, hogy valami hiba lehet, mert youtube-on nagyon csúnya a szubjektív véleményem szerint. Harmadszor azt tudom nézni, ami van, és láttam már több videót is az említett megosztó csatornán, amik szintén átkódolt, feltöltött videók voltak, és nem volt velük semmilyen minőségi kifogásom. Ha pedig nincs semmi hiba, hanem ilyen, vagy majdnem ilyen szinte mindig, akkor nekem nem tetszik. Ennyi.
-
Chrys_
addikt
Ez még nekem sem sikerült, ahhoz túl későn kaptam meg
De 30+ fokban a vízálló tokban a motorra szerelve semmi baja nem volt. Eléggé felforrósodik, de nálam rendben volt az üzemidő így is, és nem olvadt meg semmi
Ami hátrány a GoPro-hoz képest, hogy ehhez nincs adapter, amivel egyszerre megy a töltés és ext. mikrofon. de megvan hozzá a csati bekötése, csak meg kellene csinálni.
Valamint még nincs hozzá olyan ház, aminél ki van vezetve a csatlakoztatás, ezért vettem még egyet és annak kivágtam a micro-USB körül egy nyílást (mikrofonnak, nem töltésnek). Addig is vannak tartalék akkuk. -
Chrys_
addikt
válasz
antikomcsi #32 üzenetére
Nem a forrás fullHD-ból átkódolt fulHD YT videót kell nézni...
Sokan itt úgy osztjátok az észt, hogy még ki sem próbáltátok, csak gopro-t használtok. Érdekes módon jó minőségű a felvétel fullhd@60fps-n stabival motoron.
120fps-sel nem próbáltam, igazából az nem is érdekel. 4K-t is csak egyszer, nincs hozzá megjelenítőm, ygy fullHD elég. Egyébként meg yt videót úgy érdemes nézni fullHD-n, ha 4K-ban lett feltöltve, mert akkor nem ront annyit a minőségen az átkódolással. -
Fryskitt
addikt
Az akkumulátor hidegben nyújtott teljesítménye zavart eddig főleg... nyilván itt ezt most nehéz tesztelni.
-
Nem tudom mi lehet a hiba, de youtube-on nézve az 1080p 60Hz-et, kifejezetten csúnya a képe a videónak.
Kb. olyan, mint a 8-10K-ért kapható kínai autós kameráknak. -
estikornel
tag
"rögzítésének müdja szabványosnak" Második bekezdés, 1. oldal
-
-=RelakS=-
veterán
Én azért nem húznám le ennyire.
M10-et használok már két éve, amivel csak a sápadt színek, és az éjszakai majdnem teljes használhatatlanság a bajom. Amikor van fény, akkor viszont felvesz annyit, hogy lehessen mutogatni, "nézdmármegintegybarom"Mivel teszteken az éjszakai felvételek tetszettek az SJ7-től, ezért rendeltem egyet. Lassan érkezhetne már, mert egy hónapja úton van
-
-
Jhonny06
veterán
Gyengébb képminőség, 0 bejáratottság, 0 support, meg még ki tudja mi. Első blikkre nagyon csábítóak ezek az utánzatok, de gondolkodás nélkül 45-tel többért a GoPro-t venném. Pont csak annyival rosszabb mindenben, hogy ezeket összeadva már baromira rontja az élményt.
Nem véletlen, hogy ennyiből ki tudták hozni, csodák nincsenek.
-
Yodafon
őstag
A 4K-s felvételhez képest nem sokkal rosszabb a helyzet a 2,5K felbontásnál, a Full HD esetében azonban már látható a minőségromlás.
Full HD-n minőség romlás?
Nekem eddig mindig az volt a tapasztalatom hogy minél kisebb a felbontás annál szebb a kép. Azaz kevesebb kockásodás és zaj tapasztalható.
-
VS461
tag
Az hogy van, hogy FHD-n már minőségromlás van? Mert a 120 fps csábítóan hangzik dinamikus dolgokat filmezve, de így..? 4K vagy 2.5K pedig... tudom, hogy most a 4K a buzzword, csak mivel szerkesztem, mivel nézem vissza, meg ki nézi 4K-n vissza pl YT-n?
(Vagy csak elment mellettem a világ
)
-
benzol
aktív tag
Én maradtam az M20-nál 24-ért (Gearbest - Flash SALE) annak valóban jó az ár/érték aránya.
-
moriak
tag
Noob kérdés, de dupla annyit ér, mint a ThiEYE T5e?
-
zoli03
őstag
válasz
Runner_fxr #19 üzenetére
Már ilyen körülmények között is látszik, hogy nem sokat ér
.
-
Hát engem ez nem győzött meg 75 pénzért, akkor már inkább egy Gopro 5 session.
Illetve a stabilizátor teszteléséhez édes kevés ilyen csiga tempóban a murván csorogni.
Rendes terep és rendes tempó kéne hozzá. -
WZP
aktív tag
Ilyesmi képminőségű dashcam-et tud valaki ?
-
Kroni1
veterán
válasz
Stauffenberg #10 üzenetére
Valóban, a szoftverek is teljesen más kávéház. Nem baj ha megköveznek, en akkor is tartom h alkalmi kamerasnak jo ez, de aki nem akar bosszankodni vegyen goprot. Még annyi, hogy a sessiont én 3 honaposan vettem Mediamarkt garival, 40-ért. Tehat nem olyan nehez jo aron hozzajutni egy goprohoz sem..
-
AGE-T
őstag
Hardveres képstabival már jó is lenne...
-
KAMI911
aktív tag
Én egy TomTom Bandit-on gondolkodom.
-
copass
veterán
kiégés, nem beégés.
"Az azért látható, hogy teljesen nem tudunk megmenekülni a beégéstől, az egyébként is alapvetően nagyon világos, mészköves sóderrel felszórt út többször is részletektől mentes fehér felületként tűnik fel, de csak extrém körülmények között, és az árnyékok, erdős részek ilyenkor is többnyire részletgazdagok maradnak." -
Alchemist
addikt
Alacsony késleltetésű webcam üzemmód, akár csak FHD felbontáson?
-
troviko
senior tag
Szerintem túl drága. 50-60-ért megvettem volna.
-
Stauffenberg
nagyúr
Szerintem itt téged mindjárt halálra fognak kövezni.
Még a GoPro saját híreinél/tesztjeinél sem szabad olyat mondani, hogy még mindig ők gyártják a legjobb akciókamerákat, hiszen aki GoPro-t vesz mondjuk egy ilyen SJCAM helyett, az csak ostoba sznob lehet. Ez meg itt ráadásul egy SJCAM felségterület... azonnal szívd vissza!
Amúgy igen, nem feltétlenül szenzorban erősebb egy GoPro, csak egyszerűen jobb vele dolgozni. Jobban ki van találva az egész, jobbak a csatolt szoftverek (mobilra és desktopra egyaránt), jobban kedvez a felvett anyag az utómunkának (mert mindegyiket nagyon alaposan meg kell gyúrni, így nagyon nem mindegy mennyire flexibilis alapot kapsz) és így tovább.
Hobbira amúgy tök jó tud lenni egy SJCAM is, de aki teheti próbáljon ki egy GoPro-t is.
-
kcsa
veterán
válasz
fallenrize #4 üzenetére
bevallom nem is értem. M10, M10+ és M20 is van a környezetemben, és mindegyik microusb. Lehet ezzel a gopro-t akarták utánozni, mert ott is egészen a közelmúltig miniusb volt. De miért pont most kezdik utánozni?
-
Nekem nincs tapasztalatom másféle kamerával, ezt a hero4-et nyüstölöm, főleg búvárkodásra - az elmúlt 2év alatt semmi panasz rá
Olvasni olvastam a többiekről olyat, hogy pl hiába a csilivili vízálló tok, víz alatt életlen a kép (rossz helyen van a lencse fókuszpontja), stb.
-
Kroni1
veterán
Nekem volt több SJCAM kamerám, meg egy Sony is, képminőségre nem volt bajom egyikkel sem, de aztán mikor kaptam kölcsön egy GoPro-t akkor tudtam meg, hogy mi az ami az árkülönbséget okozza, ez pedig a használhatósága:
Az SJCAM-oknak szörnyen halk pl. a csipogója, és a LED visszajelző fénye is gyenge, ezek motoron nagyon hiányoztak, továbbá a BT remote sem működött rendesen, bug-os volt a rendszer, mások is irták. A GoPro viszont sokkal jobban összerakott, minőségi termék, minden funkciója sokkal jobban működik. Volt hogy leesett motorozásnál, fel is vette ahogy ketten még átmennek rajta, a legnagyobb meglepetésemre nem tört be a kijelzője sem, a mai napig működik!
Képminőségben nem lett előrelépés a Hero Session az M20 után, a Sony AS200 képe még jobb is volt kicsit, de egyszerűen a GoPro az amit a leggördülékenyebben lehet használni, akár ugy is, hogy nem nézek oda, mégis tudom mit csinálok. A Sony-n volt h menüben fotóra állitottam, elfelejtettem vissza és videó helyett csak fotózott. A GoPro menüje logikusabb, rövidre videózol, hosszúra fotó, ráadásul a csipogások számából mindig tudni mit csinálsz. Ebben kéne szerintem a GoPro-t utolérni, az egyszerű és bugmentes használhatóságban, mert ebben van leginkább előnye szerintem, nem pedig képminőségben.. -
Idővel szeretnék egy VR kamerát építeni egy csokornyi akciókamerából, úgyhogy a 70Ft-os ár nagyon jól jönne
10+db kamerához még a 184$ is meredek, amennyiért a bangood-on vesztegetik.
2éves múlt a hero 4-em, most érték utol, kíváncsi lennék egy fej-fej melletti összehasonlításra
Tartok tőle, hogy képminőségben elértük a maxot, ami ezekből a körömnyi szenzorokból csiholható.
-
kovsol
titán
Videó szélén ez a görbülés igen zavaró szerintem. Nagyon torzított így a kép.
-
fallenrize
csendes tag
-
bob011
aktív tag
70 forintért tényleg kihagyhatatlan. : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SJ7 Star az SJCAM első 4K-képes kamerája, és a gyártó nem csak a felbontással igyekszik a csúcskategóriába kerülni.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest