Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
jinpachi jó figura
f őleg mikor olyan szart köp
legjobb verekedős game
-
nrgia
őstag
Tekken jöhet
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sirandrish #21 üzenetére
ehh, jovan
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
ezt értem, csak, Jin volt a "cimlapon" a 3. részben, meg ő olyasmi karakter (vállalható, valóság(osabb) jellegü karakter) mint a MK-ban a Liu Kang.. ezért érzem/ném én öt a meghatározó arcnak
-
Zsoccc
senior tag
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Na ezt jól megmondtad.
-
Sirandrish
legenda
a Tekken a The King Of Iron Fist Tournamentről szól..és annak bajnoka Heihachi (a 4. részig legalábbis ha jóltudom)...szóval az egész játék arról szól hogy legyőzd őt és elvedd tőle a "trófeát"...tökmindegy hogy ki veszi el...nem csak Jin veheti el...Jin csak egy karakter a sok közül..közelebb áll Heihachihoz mint a többi de semmi egyéb...szóval érted...van a bajnok és a bitorlók...Jin annyi mint King vagy Hwoarang(személyes kedvencem
)...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sirandrish #15 üzenetére
Heihachi.. de miért ö lenne, ha lenne olyan.. mondom, én csak a Tekken 3at ismerem, de abban abszolut Jin lett vóna, ha vóna...-szerintem.
és köszi a választ
-
Sirandrish
legenda
Haihachi a king..azért ő a főtag mert tőle kell elhalászni a trófeát..ezért ő a meghatározó alak...semmiképpen nem Jin...és semmi nem történt..Jin is él csak van Deviljin is...szóval az a 2 különbözik...csak mégis egy személy...egyébként ha jól tudom akkor Heihachi halt meg a 4-ben..ezért lett Jinpachi az 5 főgonosza aki tudtommal heihachi apja...szóval mindenképp Heihachi a meghatározó alakja a játéknak...mármint ő lenne ha lenne olyan
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sirandrish #13 üzenetére
huuu, én még a 3. résszel nyomtam PS1-en.. abban a Jin volt a meghatározó. És akit belinkeltél, az ugy néz ki, mint a fögonosz (asszem az apja, csak más ruciban).
kérdésem: mi történt azota, hogy DevilJin lett a neve a faternak és ö a meghatározo?
-
Magnum_
nagyúr
Jin vagy hogyhivjákról nincs is kép? Nem ő a meghatározó arc a Tekkenben?
-
Sirandrish
legenda
ezt én sem értem..PC-r miért nem csinálnak verekedős gamet? nem kell nekem Tekken vagy DOA vagy Soul Calibur (nah jó utóbbi érdekelne
) de azért lehetne valami...nem PC-s műfaj?
Mert az FPS a konzolműfaj? -
Zebu
addikt
Régebben még a Virtua Fighter-t is megcsinálták PC-re.....
Efféle játékokból teljes az uborkaszezon
-
Inv1sus
addikt
Tekken a legjobb
imádom minden részét.
-
Dé
aktív tag
tekken 3 mennyire jóvolt PS1en.áhhh
-
Sila
csendes tag
tekken rulzz
-
Zebu
addikt
PC-s verzió lesz vajh a Tekkenből valaha?
-
30z.Samu
félisten
A Tekken meg fog jelenni Xboxra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Mivel mind a két játék rajongótábora szerintem már tűkön ülve várja a megjelenéseket a mai videóadagok mellé befutott néhány kép is.
- Tea
- Diablo IV
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest