Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Ja. Az #1-ben a cerkás változatot kérdezték, amire a #3-ban jött a válasz.
Erre jeleztem, hogy van forintos változat, nehogy valaki tengerentúlról rendelje ugyanannyiért, valamint a jeleztem, hogy a hírhez képest az abban szereplő újdonság nem annyira újdonság. Az árakról további részleteket a szokásos keresőkkel hamar megtalálod, akár i3, i5 érdekel. -
kpityu2
addikt
"A masina hűtése egyébként aktív, de a vállalat szerint nincs ok aggodalomra, rendkívül halkan teszi a dolgát."
Nem tud elég halk lenni.
-
haxiboy
veterán
Nem rossz, de az ára az egekben. Tény hogy méreteiben nagyon megfelelő lehet, csak felkapod és viszed, de ezekkel a szuper energiahatékony procikkal sosem voltam megbékülve. Böngészni, meg YT-t nézni rendben van, de tutira nem ezen renderelnék videót vagy ilyesmi.
Edit: Ha meg kell további ilyen-olyan csatlakozó vegyél modult meg ha kell dgpu akkor vegyél még egy dobozt, egy ITX még mindig rugalmasabb ebből a szempontból.
-
-Skylake-
addikt
Joo igy termeszetesen igazad van , de mikor te is es enis arra gondolunk , hogy szivesen latnank ezt a meretet az ATX helyett , akkor nyilvan nem az a kerdes , hogy 15 vagy 20 centi az elhossza , mivel igyis 100szor kisebb az atx-nel. Tovabba az oke , hogy a 65 tobb mint a 35 , de az alienboxban van egy dedikalt nvi gpu is , ami nagyjabol egy sajat tervezesu gtx950-960m-nek tekintheto. Lehetetlen , hogy a 2 egyutt ne egyen tobbet is mint 65 watt es ugye itt ugyan olyan megoldasrol beszelunk , mint az xpcnel , hogy 1haz : cpu , ram , ssd , 2.haz: csak gpu
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeket a barebone, mini, stick PC-ket olyan szépen agyonütik a magas árcédulákkal, hogy nézni is rossz, gyakorlatilag egy előnye marad, a mérete, miközben kapsz egy gyenge és drága számítógépet.
-
Robert07
aktív tag
Azert nem lett volna rossz direkt kimenet a GPU modulhoz, mondjuk nem tudom, hogy ennek milyen a kesleltetese de legalabb lehetne opcionalisan. Meg majd legyen hozza driver 3-4 ev mulva is.
-
vlevi
nagyúr
Kezdőár 279?
Az azt jelenti, hogy a cerkával ennyi? Amúgy formára nagyon bejövős, TV alá htpc-nek el bírnék egy ilyet képzelni. Nézegetem is egy ideje a hardveraprót, van-e ott valami számomra tetsző használt konfig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Asztali pc
- Egy szálon csúcs: új Intel 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest