Hirdetés
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- RAM topik
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Amikor a szemembe süt a nap, az tök jó. Remélem ez a Game hozza a szintet.

-
- = Zk = -
félisten
lájk....
-
heihachi
addikt
Látod ezt nem tudom. Lehet, hogy holnap van a hivatalos megjelenés, de ahhoz, hogy holnapra mindenki megkaphassa, a játékot hamarabb le kell szállítani a boltokba. Ha meg már ott van, akkor a boltos eladja, végülis ezért van ott
Sokszor láttam már ilyet, hogy a megjelenés előtt nyomják emberek az eredeti játékot, még akkora címeknél is, mint Killzone 3 vagy GT5 és ezek szerint SHIFT2 is. -
Mappa
addikt
csak tudnám minek van bekapcsolva a ideális nyomvonal jelzése ha nem tud azon menni az illető a GT-R-el a videó első szakaszán. a lúzer
-
engusz
veterán
Nem nehéz azon a nyamvadt zöld-sárga-piros vonalon haladni. Persze, ha valaki ész nélkül nyomja a gázt, a fékkel pedig satuzik...
-
Bennyboy
őstag
Nekem eddig nagyon tetszik. Hangok, grafika, irányítás (MOMO-val) jó. 2 negatívum, h néha kilöknek az ellenfelek, meg elég fura effekt van ütközésnél. Ezek ellenére igazán élvezetes a játék.
-
Erdei88
veterán
Nagyon igéretesnek tűnik, hátha megtöri a jeget.
-
Marci79
senior tag
Ebben vajon mennyire fog csalni a gép? Mennyire lesz bugos?
Egy ilyen környezetben "játszódó" GTR3 lenne az igazi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NOD
senior tag
Pathetic....
-
Nunder
őstag
Mondjuk egy kormányra azért befektethettek volna, ha már ekkora játékos magazin. Ettől függetlenül tetszik, amit a videóban láttam, de nekem a hangok még mindig nem az igaziak.
-
Ryder62
őstag
Remélem a fizika sokkal jobb lesz mint az első részben. Ott nagyon elvette a kedvem mikor egyszer beleszaladtam hátulról az elöttem lévőbe és ahelyett hogy kipördültem vagy lelassultam volna szó szerint átmentem alatta. Kicsit vicces volt mikor az ellenfél verdája az én szekerem tetején pihent.

Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokszor láttam már ilyet, hogy a megjelenés előtt nyomják emberek az eredeti játékot, még akkora címeknél is, mint Killzone 3 vagy GT5 és ezek szerint SHIFT2 is.