- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Canon EOS DSLR topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Amikor a szemembe süt a nap, az tök jó. Remélem ez a Game hozza a szintet.

-
- = Zk = -
félisten
lájk....
-
heihachi
addikt
Látod ezt nem tudom. Lehet, hogy holnap van a hivatalos megjelenés, de ahhoz, hogy holnapra mindenki megkaphassa, a játékot hamarabb le kell szállítani a boltokba. Ha meg már ott van, akkor a boltos eladja, végülis ezért van ott
Sokszor láttam már ilyet, hogy a megjelenés előtt nyomják emberek az eredeti játékot, még akkora címeknél is, mint Killzone 3 vagy GT5 és ezek szerint SHIFT2 is. -
Mappa
addikt
csak tudnám minek van bekapcsolva a ideális nyomvonal jelzése ha nem tud azon menni az illető a GT-R-el a videó első szakaszán. a lúzer
-
engusz
veterán
Nem nehéz azon a nyamvadt zöld-sárga-piros vonalon haladni. Persze, ha valaki ész nélkül nyomja a gázt, a fékkel pedig satuzik...
-
Bennyboy
őstag
Nekem eddig nagyon tetszik. Hangok, grafika, irányítás (MOMO-val) jó. 2 negatívum, h néha kilöknek az ellenfelek, meg elég fura effekt van ütközésnél. Ezek ellenére igazán élvezetes a játék.
-
Erdei88
veterán
Nagyon igéretesnek tűnik, hátha megtöri a jeget.
-
Marci79
senior tag
Ebben vajon mennyire fog csalni a gép? Mennyire lesz bugos?
Egy ilyen környezetben "játszódó" GTR3 lenne az igazi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NOD
senior tag
Pathetic....
-
Nunder
őstag
Mondjuk egy kormányra azért befektethettek volna, ha már ekkora játékos magazin. Ettől függetlenül tetszik, amit a videóban láttam, de nekem a hangok még mindig nem az igaziak.
-
Ryder62
őstag
Remélem a fizika sokkal jobb lesz mint az első részben. Ott nagyon elvette a kedvem mikor egyszer beleszaladtam hátulról az elöttem lévőbe és ahelyett hogy kipördültem vagy lelassultam volna szó szerint átmentem alatta. Kicsit vicces volt mikor az ellenfél verdája az én szekerem tetején pihent.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- Logitech MX Keys Mini for Mac - német - bontatlan
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokszor láttam már ilyet, hogy a megjelenés előtt nyomják emberek az eredeti játékot, még akkora címeknél is, mint Killzone 3 vagy GT5 és ezek szerint SHIFT2 is.