Hirdetés
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Fura, de nálam ilyen probléma nem állt fenn, amikor a Saturnban próbálgattam a TV-ket. Először a Sharp-ra tettem rá a pendrivet az eladó jelenlétében, és amikor láttam, hogy mennyi gyászhuszár a médialejátszója, akkor megkértem, hogy nézzük meg a többit is. Kb. 3 héttel ezelőtt volt ez, s akkor már sejtettem, hogy Philips-es a TV, mert az ott lévő Philips ugyanazokat nem játszotta le, s minő véletlen még a menüje is ugyanolyan volt. Pana egyetlen 1 file-t sem érzékelt, pedig azt érzékelte, hogy USB-re tettünk hardware-t, de látni már semmit sem látott. 3 Pananál is ugyanaz volt a helyzet. A Samsung volt az egyetlen, ami szinte mindent vitt, de az sem volt hibátlan.
Az meg csak infó, hogy a Philips a legdrágább TV-ibe tesz Sharp kijelzőket. Elhiheted, hogy a Sharp a saját készülékeibe is azokat teszi. Kivétel a manapság alsó kategóriában megjelenő TV-it, mert szerintem azokba már valami mást tettethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi