- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
micimacko
aktív tag
Fura, de nálam ilyen probléma nem állt fenn, amikor a Saturnban próbálgattam a TV-ket. Először a Sharp-ra tettem rá a pendrivet az eladó jelenlétében, és amikor láttam, hogy mennyi gyászhuszár a médialejátszója, akkor megkértem, hogy nézzük meg a többit is. Kb. 3 héttel ezelőtt volt ez, s akkor már sejtettem, hogy Philips-es a TV, mert az ott lévő Philips ugyanazokat nem játszotta le, s minő véletlen még a menüje is ugyanolyan volt. Pana egyetlen 1 file-t sem érzékelt, pedig azt érzékelte, hogy USB-re tettünk hardware-t, de látni már semmit sem látott. 3 Pananál is ugyanaz volt a helyzet. A Samsung volt az egyetlen, ami szinte mindent vitt, de az sem volt hibátlan.
Az meg csak infó, hogy a Philips a legdrágább TV-ibe tesz Sharp kijelzőket. Elhiheted, hogy a Sharp a saját készülékeibe is azokat teszi. Kivétel a manapság alsó kategóriában megjelenő TV-it, mert szerintem azokba már valami mást tettethet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest