- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
A dizájn szerintem is visszalépés az elődhöz képest, az előző generáció sokkal szebb volt. A kombinált dolgokat én sem szeretem, csökkenti a választás szabadságát, de nem vagyunk egyformák, lehet, hogy valakinek pont emiatt fog tetszeni.
Már csak az érdekelne, hogy ez is megkapja-e majd a quatron technológiát, a cikkből nem derül ki. -
hakosh
tag
A laptopod kijelzőjén azért változnak meg a színek, mert ócska TN panelt raknak bele. Nincs sok köze hozzá a háttérvilágításnak (a LED-nek). A TN panel szerencsére elkerülte a TV-k világát. Nem tudom, hogy jobb-e a plazma a szemednek, de az biztos, hogy az LCD nem rossz, hiszen nem vibrál, nem készül ki tőle, mint a CRT-től.
Igaz, nem engem kérdeztél, de azért megosztottam a tudásom
-
D.Dani
tag
Hello urdongo,
egy plazma és egy Aquos Quattron között próbálok dönteni, eddig az utóbbi áll nyerőre, mert falra kellene és a plazma vastagabb + nem lehet faliképként teljesen nekitenni a hátulját a falnak.
Neked hogy szuperál? Én félek kicsit a ledtől, állítólag a plazma jobb a szemnek, korlátlan a betekintési szöge és minimális a reakcióideje is.
Laptop LED kijelzőjén látványos a kontrasztcsökkentés ha nem szemből nézem, a színek meg teljesen elmennek lilába, mint amikor negatívfilmet nézel.
Te tapasztaltál ilyet? Teljesen nem teljesen szemből nézve is, azaz oldalról vagy a padlóról?
Gyors mozgásokat (foci, F1) jól adja vissza, nincs elmosódás?üdv
DDani -
Nem kéne ezt sok fölösleges sz@rt beépíteni és akkor olcsóbb lehetne.De ez így botrányosan drága,40 inches tévé fél milláért,nagyon necces.
-
arthur3d
tag
válasz
LackoMester #1 üzenetére
A hírben BR író szerepel:
"Viszont rendelkeznek beépített Blu-ray íróval, sőt az USB porton keresztül csatlakoztatott külső meghajtókra is rögzítheti a felhasználó az adásokat."Ettől függetlenül teljesen igazad van, hogy drága és szerintem a dizájn sem lett ütős...de ez már ízlés dolga.
A beépített cuccokat én sem preferálom -
urdongo
tag
Nekem is egy Aquos van a szobában, a legkisebb az RGBY technológiára építők közül, tehát 102cm a képátlója, először oltári nagynak tűnt...de mára annyira megszoktam, hogy elbírnék viselni nagyobbat is.
Én szerencsére olcsón kifogtam a hülye azért nem vagyok-ban, mivel egy kis Junoszty-t beszámítottak 50 e.-ért, így 180-ért elhozhattam a tv-t. -
törölt tag
Huh.. ezek nagyon drágák!
Panasonic 50VT30 kijön a legnagyobb árán,de a kisebb árán is 52 collos sharpot vehet aki akar...
De aki a dizájnra megy, ugyse az árát vagy a méretét nézi... pláne jó magyar szokás szerint 3 méterre elégnek tartják sokan a 32' Full HD-t. -
LackoMester
addikt
Szép meg minden , de nem ilyen áron, okés, h. van benne belső BR lejátszó ( amit eleve hülyeségnek tartok, a külső sokkal jobb ) akkor is elég drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Beépített Blu-ray írót kaptak a külső USB adathordozóra történő felvételt is támogató készülékek.
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple TV eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest