- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszayanou
aktív tag
A dizájn szerintem is visszalépés az elődhöz képest, az előző generáció sokkal szebb volt. A kombinált dolgokat én sem szeretem, csökkenti a választás szabadságát, de nem vagyunk egyformák, lehet, hogy valakinek pont emiatt fog tetszeni.
Már csak az érdekelne, hogy ez is megkapja-e majd a quatron technológiát, a cikkből nem derül ki.Still stands Thine ancient sacrifice, An humble and a contrite heart.
-
hakosh
tag
A laptopod kijelzőjén azért változnak meg a színek, mert ócska TN panelt raknak bele. Nincs sok köze hozzá a háttérvilágításnak (a LED-nek). A TN panel szerencsére elkerülte a TV-k világát. Nem tudom, hogy jobb-e a plazma a szemednek, de az biztos, hogy az LCD nem rossz, hiszen nem vibrál, nem készül ki tőle, mint a CRT-től.
Igaz, nem engem kérdeztél, de azért megosztottam a tudásom
-
D.Dani
tag
Hello urdongo,
egy plazma és egy Aquos Quattron között próbálok dönteni, eddig az utóbbi áll nyerőre, mert falra kellene és a plazma vastagabb + nem lehet faliképként teljesen nekitenni a hátulját a falnak.
Neked hogy szuperál? Én félek kicsit a ledtől, állítólag a plazma jobb a szemnek, korlátlan a betekintési szöge és minimális a reakcióideje is.
Laptop LED kijelzőjén látványos a kontrasztcsökkentés ha nem szemből nézem, a színek meg teljesen elmennek lilába, mint amikor negatívfilmet nézel.
Te tapasztaltál ilyet? Teljesen nem teljesen szemből nézve is, azaz oldalról vagy a padlóról?
Gyors mozgásokat (foci, F1) jól adja vissza, nincs elmosódás?üdv
DDani -
veterán
Nem kéne ezt sok fölösleges sz@rt beépíteni és akkor olcsóbb lehetne.De ez így botrányosan drága,40 inches tévé fél milláért,nagyon necces.
duree54
-
arthur3d
tag
válasz LackoMester #1 üzenetére
A hírben BR író szerepel:
"Viszont rendelkeznek beépített Blu-ray íróval, sőt az USB porton keresztül csatlakoztatott külső meghajtókra is rögzítheti a felhasználó az adásokat."Ettől függetlenül teljesen igazad van, hogy drága és szerintem a dizájn sem lett ütős...de ez már ízlés dolga.
A beépített cuccokat én sem preferálom[ Szerkesztve ]
...
-
urdongo
tag
Nekem is egy Aquos van a szobában, a legkisebb az RGBY technológiára építők közül, tehát 102cm a képátlója, először oltári nagynak tűnt...de mára annyira megszoktam, hogy elbírnék viselni nagyobbat is.
Én szerencsére olcsón kifogtam a hülye azért nem vagyok-ban, mivel egy kis Junoszty-t beszámítottak 50 e.-ért, így 180-ért elhozhattam a tv-t. -
törölt tag
Huh.. ezek nagyon drágák!
Panasonic 50VT30 kijön a legnagyobb árán,de a kisebb árán is 52 collos sharpot vehet aki akar...
De aki a dizájnra megy, ugyse az árát vagy a méretét nézi... pláne jó magyar szokás szerint 3 méterre elégnek tartják sokan a 32' Full HD-t.[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Szép meg minden , de nem ilyen áron, okés, h. van benne belső BR lejátszó ( amit eleve hülyeségnek tartok, a külső sokkal jobb ) akkor is elég drága.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple notebookok
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- További aktív témák...