Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Én is beszállok
Nekem két bajom van vele, ami a hírek alapján sajnos az egyik biztosan igaz: Tényleg több memóriát zabál mint a FF vagy Opera, általában 60 megával többet, igaz én egyszerre mindig 6-7 fület nyitok meg
(Asus F5R: 1GB ram és T2130 Cpu)
A másik meg amit olvastam, hogy sokaknak nem tetszik a licensz feltétel, hogy a google nézzi a böngészési szokásainkat.Szerintem szép kísérlet volt a google-től, és tényleg gyors a böngésző (az asztali gépemen gyorsabban jön be a youtube ;)) egyenlőre a fenti okok miatt nincs laptopon, de valahogy öcsémék is hozzá vannak már szokva a firefoxhoz, és sajnos olyan gondjaim vannak néha a chrome-al mint az operával, hogy néhány helyen nem tudom a weblap teljes tartalmát megnézni.
De annak személy szerint örülök, hogy nem olyan mint a microsoft, hogy néhány honlapját csak a saját böngészőjével lehet megnyitni, itt még nincs a chromenál és remélem sosem lesz
Szerintem nem rossz a Chrome, de igen én sem használom, nincsenek még olyan igényeim amit csak ő tud
, szerencsére türelmes ember vagyok és ezért a sebessége nem érdekel ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest