Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila9988 #100 üzenetére
Itt most nem erről van szó
De igen, pontosan erről van szó. Ha te vázolsz egy hasonlóságot, az koppintás, ha én, akkor az más tészta, ugye? Pontosan arról van szó, hogy ki hol húzza meg a határvonalat koppintás és logikus irányvonal között. Miből gondolod, hogy az helyes, ahol te?
Még egyszer nem írom le - hát ne is, mert baromira unalmas lenne
Akkor talán válaszolhatnál is az abban megfogalmazott kérdéseimre ahelyett hogy sértegetni próbálsz.
Mely kérdést nem válaszoltam meg?
Azt hiszem az intelligens társalgásnak itt van a vége.. Értem, tehát innen bunkó vagy, világos
Amit a microsoft ezidáig elárult róla, az azt hiszem elegendő a véleménnyilvánításra. Ez is világos, a microsoft hazudik, mint a vízfolyás, szar, és fúj, kivéve, ha fel lehet használni a saját információit ellene. Szögezzük le: én próbáltam, te nem. Ez egy meghatározó különbség, mert innen kezdve én mondom, amit tapasztaltam, te meg azt mondod, amit sejtesz.
Most mintha ez a mondat ellenkezne az előzővel.
Mért ellenkezne? Nem tudjuk, hogy milyen a végleges, mer ugyi az még nem létezik. De az OS abban a "pre-beta" állapotban, ami legendásan lassú minden Windowsnál (tudom, próbáltam Whistler és Longhorn pre-betakat és milestone-okat"), már most fürge, és hozza a Vista sebességét, sőt. Nem igazán látok ellentmondást, szóljon valaki, ha lát. Azt viszont látom, hogy ennek fényében a sebesség iránti kritikád többszörösen megalapozatlan.Az önálló gondolkodást, mint emberi tulajdonságot párosítottad egy bizonyos szintű informatikai tudással
Nem. Az önálló gondolkodás, ha párosul némi informatikai érdeklődéssel, akkor alkalmas arra, hogy az illető maga eldöntse, mit is akar. Ha nem párosul, akkor az illető nem ül le magától a gép elé, és le sem tojja, mivel netezik, továbbá ordít, hogy valami újat meg kell tanulnia. Vitatkozhatunk ezen még pár hsz-nyit, a tények tények maradnak, leírtad, hogy otthon te vagy a jani, és majd te megmondod, hogy a család mivel netezzen. Ez egy hangyatöknyit más, mint javaslatot tenni, és úgymond lehetőséget nyitni a másik előtt. Úgy vélem, ez utóbbi kulturáltabb.A családtagjaid úgy születtek hogy első szavuk is a böngésző piac részarányaival kapcsolatosak voltak?
Szóljál, ha kijózanodtál ebből az eltévelyedett fantazmagóriádból, és akkor folytathatjuk. Mint azt leírtam, nem, nincs infós a családban. Neked mindent ennyiszer kell elmondani?Na és azt honnan tudná hogy miből is lehet választani?
Mondjuk onnan, hogy nyitott szemmel és füllel él, tájékozódik, önálló. Például. Az ember képes ilyere, gyere, ifjú padavan, ha akarod, megtanítalak!A modorodon volna mit javítani.
Igen, tudom. Mint azt több írásomon láthatod, tudok ember módjára is társalogni, csak ahhoz a másik félnek is embernek kell lennie.ám az alapvető illemszabályokat neked már senki nem tanította meg
Nos, megtanította. Neked is, mert választékosan tudsz marhaságokat írni, tehát eddig egál. Nekem még azt is megtanították, 'ézzeld el ha'er, hogy mi a különbség indulatkifejezés, trágásrág, gúny, stb közt. Azt is elmondták, hogy egy-két embertípusnak így lehet megtalálni a valódi énjét.Még valami, ismered a viccet?
- Hülye rendőr, hülye rendőr!
- Hülye részeg, hülye részeg!
- Nnnnno igen, de én holnapra kijózanodom!Poénnak nem nagy, de az analógia jó. Mert ha igazad is van, és én ilyen csúúúnya buta fórumozó bácsi vagyok, aki csak csúnyán tud beszélni, ez még változhat, ellentétben a...
Ettől még ugyanúgy téged minősít.
Remélem is. Úgy érzem, ezzel együtt tudok élni!Nnnnyahh, anyázunk még egy keveset, vagy elég lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest