Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaSzKa

senior tag

válasz thomeef #140 üzenetére

psp-re szokta filmeket tömöríteni mp4-be és a 3800+-om 1gb-al kevesebb rammal gyorsabban végzett és az alalaplap is olcsobb volt már féléve is 7eft-al

tehát ez a váltás nem érte meg nekem
    én úgy vettem észre amire én használom arra az AMD X2 4000+ sokkal jobb lett volna

intellel van 1-2 negatív tapasztalatom amit a core2duo e2140-essel kaptam

volt 1 cikk is róla az összes c2d proci gyárihibás nem tudom olvastad e
    ha jól emléxem a korábbi cpu-tesztbe itt a ph-n be is linkeltem

1 péladával élva leirom neked hogy minek kellene tuningolni mikor valaki vesz autot abból kb 5-10% tuningolja meg teljesíményileg és miért? mert többet fogyaszt és sokba kerül
    persze van olyan tuning amitől kevesebbet fogyaszt de az meg az élettartamra káros

tehát nekem a tuning nem sokat jelent, ha valami alapon lassu akkor az lassú

• MaSzKa

senior tag

válasz adalbert1 #139 üzenetére

nekem 2gépen 1 p3 667-es gibabyte alapap vga+sound 264mb infineon ram pc133 FSP 235W Noise Killer
    ez most 1 creative gf3 ti500-al simán elviszi az xvid fimeket
    internetezni tökéletes

azért nem 866-os p3 van benne mert az alig gyorsabb és 10W-al többet fogyaszt

ezt a gépet direkt úgy raktam össze hogy: márkás legyen minden és keveset fogyasszon mert néha 3-5napokat megy bekapcsolva

• MaSzKa

senior tag

azt azért leírhattátok volna hogy az Intel e2140 Box és az Amd AthlonX2 4000+ Box van egyárba; mind2 15500ft brutto és a 4000+ kb 15%-al gyorsabb az intelnél

én most váltottam x2 windsor 3800+ -ról e2140-re mint utóbb kiderül semmi értelme nem volt mert még annál is lassab a 2140
    pedig itt minden ódákat zengett a core2dzo így meg ugy azt is hozzá kell tenni 30eft-os alapapba van bent a e2140-esem

ezt tudom előre akkor vártam volna 3hónapot is az AMD-re, mert eredetileg azt vettem volna csak Abit alaplapokból kevés jelenleg a választék
    az Abit KN9 SLI Ultra alaplapok teljesen eltűntek :W

annyi pozittívum van intelnél, hogy: viszonylag halk a gyárihűtő és az e2140 1600@3000 1,45V (+0,1V) lehet tuningolni

az is érdekes az AC Freezer 7 Pro-nál is halkabb a gyári hűtő ezt tudom azt se veszem meg

Új hozzászólás Aktív témák