- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
Nekem az olyan kinézetű órák tetszenek, mint pl az első szériás Samsung Galaxy Watch.
Azokra ha ránézek akkor azt látom, hogy egy klasszikus fazon modern tudással. Elegáns, de sportos is egyben, öltöztet, felvehetem színházba is, munkamegbeszélésre is, meg hétköznap is. Tökéletes kiegészítők.
Ezek a legömbölyített, jellegtelen, gumiszíjas fazonok inkább valami játék órára emlékeztetnek. Rondák, semmilyen stílushoz nem passzolnak.
Gondolom nem véletlen, hogy mindenhol csak amúgy is ízléstelenül öltözött és sminkelt nőkkel reklámozzák, sehol egy öltönyös férfi akinek kézfogás közben látszik a csuklóján - mint a régi órareklámokban.
De lehet, csak én vagyok a becsontosodott vénfahülye.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest