Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Tigerclaw #167 üzenetére
Hat nezd. Barmennyire is meglepo ahol lakom nem divat szaguldozni az autopalyan. Idejet sem tudom, hogy miota nem lattam mar alacsonyan repulo targyakat villogva indexelve dudalva "kozlekedni". Ja megvan miota elkoltoztem magyarorszagrol...
Nalunk 10% sebessegtullepest neznek el a rendorok. Ez azt jelenti hogy itt 126-al mehetsz leggyorsabban hivatalosan es akkor mar benne van a 10% is. Erdekes, hogy itt az AMG mercivel meg a MClaren-el is siman beallnak mogem es nem akarnak letolni az utrol. Szoval nem az otthoni allapotokbol kell kiindulni.
A kornyekunkon egy eros auto semmifele statuszt nem hordoz magaval max annyit, hogy vagy nagyon fiatal vagy ( otthon nyalcsorgatos 10 millas STI itt kb egy hulyegyerekauto ) vagy idosebb aki rajongasbol tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A prototípusból nyár végéig létrehoznak egy kisebb flottát, és megkezdődhetnek a közúti és a városi tesztek. Ezeken egyelőre még szükségesek a biztonsági kontrolleszközök, de ha változik a szabályozás, élesben is mehetnek a kocsik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest