- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vízálló S7 mini vajon lesz? Még jobb lenne egy S7 compact -tehát a rendes S7 SoC-ával.
-
Dr. Akula
félisten
Növeljék csak szépen az aksit, ráférne még, talán az S17-ben eljutunk értelmes szintre is.
-
fairi
őstag
class 10 6k-ért van, UHS-1 meg 10k-ért is, itt jelentősebb a gyorsulás. Inkább 30k a 32gb és a 64 gb verzió közt a különbség.121k a legolcsóbb s6 32 gb amit látok és 151k a legolcsóbb a 64gb-osból.
Megspórolt 30k-ból kijönne egy márkás 64gb IHS-I kártya, fólia, tok is gond nélkül, talán ha ügyes vagy még más is.
Alkalmazások úgyis a belső memórián vannak. persze 4k videóknál lejátszás vagy felvétel észrevehető a különbség,de azok a kis tárhelyet megzabálják és 64 gb semmi nekik. Majd a különbség valami jó kis benchmark-on kijön. -
dz1989
senior tag
Szerintem. Helyes hogy bele teszik megint. Nem csak csupán a tàrhely hogy elég vagy nem em elég. Ha nem hogy esetleg ha szervizbe kell vinni a telót nem kell mindent ki menteni(akàr közel 100gb adatott). Hanem csak kiveszem.
A gyorsaságot SDvel is megoldható. Jaa.. Nem annyira üzleti érdek. Ugyan úgy a cserélhető aksi is -
kalmani
tag
Az én telómban sincs SD kártya hely, nem hiányzik. Telefon vásárlás elött aggódtam, hogy kinövöm a 32 giga tárhelyet, de bőven elég lett. A kisebb tárhely miatt bőségesen kárpótol a villámgyors fedélzeti memória. Tényleg nagyon gyorsan lehet másolni a telóra.
Szerintem ha egyszer valaki rászokik a gyors telóra, akkor már nem vágyik a lassú SD kártyára. -
Hobbbyt
őstag
Nem éppen, mivel nincs 32 gigsás SD kártyám, szóval egy jobbfajta Class10-es alsó hangon 6e ft. Szóval már csak 14e a difi.. és ugye a kényelmetlenség hogy 2 felé van osztva a tárhely. A sebességről pedig még szót sem ejtettem.. belső tárhely tényleg egy SSD szerű élményt ad, erre az SD kártya nem képes.
-
joey04
titán
Egyrészt igazad van, vagyis ennyi pénzért amennyibe kerülnek ezek a telefonok, elvárható lenne a nagyobb induló tárhely, viszont hogy mi elég, az összetett. Nekem egy 64-es tabalet mellett egy 16-os telefon tökéletesen kényelmes és elég. Nyílván aki nem mp3-at hallgat, fent van egy navi stb, annak lófütty a 16GB.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #17 üzenetére
kb 5 dollárral lett olcsóbb...
Igen. És mennyit is adtak el belőle? -
Az SD kártyafoglalatnak örülne a sok ember igazán. Neg az új TW-nek.
-
Vajon kijön benne a 3D touch? Bár nem tudom, hogy azt az android támogatja-e egyáltalán.
-
törölt tag
Ok sd, ok akku, de ez egy s6 rev 2.
-
h4h01
senior tag
Én csak azt nem értem h minek állandóan kompromisszumot kötni..2016 van basszus..S6 esetében is meg lehetett volna oldani, h akkor 64 giga az alap verzió, és akkor nem lenne sírás-rívás, mert az a userek többségének már elég kell, h legyen..Érdekes az LG meg tudta oldani a V10-el..
Vagy ha 32 az alap, akkor legyen benne SD slot..
Szifonról nem szeretnék nyilatkozni, a 16gb-ot illetően..Sok IOS user elpityeregné magát, és megmagyarázná, h az miért is jó dolog -
Z a hangya
tag
Jók ezek a pletykák, találgathattunk volna az S8, S9-ről is akár
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Quasi_modo #13 üzenetére
Ja, kb 5 dollárral lett olcsóbb...
-
Hobbbyt
őstag
Hát.. 64 gigás S6 edge büszke tulajdonosa vagyok. Navik, játékok után van még 40giga szabadon felhasználhatóm.
Bátran kijelenthetem, hogy nekem nem hiányzik az SD kártya. Így utólag visszagondolva ez egyszerűbb is. Nem kell állandóan járkálni a tárhelyek között ha épp keresek valamit. Szóval ennek is megvan az előnye.. az más kérdés, hogy +20e-el drágább.
De az edge élével tényleg bXszhatnának valamit
-
kbyte1024
veterán
Lesz belőle kb5-6 verza
-
guriga1234
addikt
válasz
Quasi_modo #13 üzenetére
Ahhoz képest jó drága lett.
-
willope
tag
A kép alapján az s7 edge wgy kis fenés utan zöldségszeletelésre s jó lesz.
Ha meg leejtik, beleáll a talajba. -
h4h01
senior tag
Na mivan idén már nem fogja belassítani a telefont az Sd kari? Ez eléggé gáz megint a samu részéről..
Ne mondtak volna tavaly ökörséget, és beismerhették volna, h szar döntés volt kihagyni az Sd foglalatot, de menjenek csak a szifon után..hagyják le a jacket is, és egy évvel később meg rakják vissza, így kell ezt -
lezuvius
őstag
Mèg az FM rádió is visszakerülne ès egy S7 vásárlóval több lenne
-
Maxentius
addikt
Az S7 edge jöhetne 5,1"-es méretben, az S7 edge+ meg lehetne ugyanúgy 5,7" mint az előd.
-
janeszgol
félisten
Én azt a pletykát olvastam a HVG-n, hogy három féle kijelző méretben jön az S7. 5.1, 5.5 és 6 colosban. No majd meglátjuk.
-
Fejvadi
nagyúr
Ezek is feltalálják újra a kereket.
-
Crafter32
őstag
Nagyobb aksi és végre lesz ismét SD? Igazi álom. Teljesen alapvetőnek kellene lennie mai mobilokban. Helyette most van írisz szkenner, ultravékony lapátban. Ha meglépi a Samu, sokak szemében nagyot nőhet.
-
aprokaroka87
nagyúr
vajon a Samsungnál mükődik a pletyka alapú tervezés?
-
Próféta
tag
Érdekes hírek. Az IP védelem is üdvözlendő, de a memóriabővítés lenne az igazi.
-
gerii
addikt
Az Edge-re egy nyelet, és mehet baltának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest