- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV - Mélyvíz
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
class 10 6k-ért van, UHS-1 meg 10k-ért is, itt jelentősebb a gyorsulás. Inkább 30k a 32gb és a 64 gb verzió közt a különbség.121k a legolcsóbb s6 32 gb amit látok és 151k a legolcsóbb a 64gb-osból.
Megspórolt 30k-ból kijönne egy márkás 64gb IHS-I kártya, fólia, tok is gond nélkül, talán ha ügyes vagy még más is.
Alkalmazások úgyis a belső memórián vannak. persze 4k videóknál lejátszás vagy felvétel észrevehető a különbség,de azok a kis tárhelyet megzabálják és 64 gb semmi nekik. Majd a különbség valami jó kis benchmark-on kijön. -
kalmani
tag
Az én telómban sincs SD kártya hely, nem hiányzik. Telefon vásárlás elött aggódtam, hogy kinövöm a 32 giga tárhelyet, de bőven elég lett. A kisebb tárhely miatt bőségesen kárpótol a villámgyors fedélzeti memória. Tényleg nagyon gyorsan lehet másolni a telóra.
Szerintem ha egyszer valaki rászokik a gyors telóra, akkor már nem vágyik a lassú SD kártyára.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest