- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz Oliverda #127 üzenetére
Valóban egy csöppet sem vagyok elfogult,okkal írom le többször is a véleményem,hátha valaki olvassa és lát más véleményt is mint ami ugye egyértelműen árad innen.Volt nekem 9600 Pro-m,X1650-em,HD 4850-em,HD 5970-em.Ezért nem vagyok elfogult.Aki elfogult és NV fan az nem vesz mást csak NV-t,az 5970 nem volt rég és MINDIG azt a kártyát veszem ami az adott kategóriában a gyorsabb.A 690-nek még nincs ellenfele és nem akartam várni ez kivétel.Volt 590-em is,megnéztem a külföldi teszteket,azt írták ugyan olyan gyors mint a 6990 de végül a Physx miatt döntöttem az NV mellett,persze PH-n akkor is ment a 6990 egyértelműen gyorsabb szlogen,aztán nemrégiben még linkeltem egy tesztet amire Abu annyit mondott hogy azóta annyi driver és játék kijött,lefordítva:múlt generáció,kit érdekel,most a HD 7000-eseket kell ajánlani a GTX 600-asokkal szemben,már az se gond ha elismerem hogy az 590 jelenleg gyorsabb mint a 6990 hiszen ilyen kártyákat már nem vesz senki.De igen amúgy könnyű jönni az én vagyok az elfogult mert 690-em van szöveggel,nos a 690 a világ leggyorsabb VGA-ja,szerintem ezt ti is elismeritek,a 7970 GHz edition se veri el,magyarán nem volt rossz vétel annak aki a leggyorsabbat akarja se így se úgy,mellesleg nemrég jött ki teszt a powercolor féle 7990-ről ami alulmaradt a 690-el szemben,persze ha itt lesz róla teszt nyilván másként alakul a végeredmény.Lehet utálni bannolni a véleményemért,de azthiszem ráfér erre az oldalra igazán egy kis másvélemény és ha csak én vagyok ilyen véleményen itt akkor nem gond ha minden cikkhez leírom.
Abu:Én azt írtam hogy ti belevetetek 3-4 olyan címeta tesztbe amikenn a legjobban elhasal a Kepler,méghozzá egy olyan cikkbe ahol van vagy 9 játék,így borítékolható volt a végeredmény,míg pl a Techpowerup akikben én a legjobban bízok általában olyan 20 játékkal tesztel van közte ilyen és olyan is,én pont ezért szeretem őket,no meg azért mert a végén összesítik az eredményt és vonnak egy konklúziót és náluk mindenhol az szerepel az összesítésben hogy a 680 gyorsabb mint a 7970,legalábbis 1920x1200ig bezárólag biztosan.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz Oliverda #127 üzenetére
Igazatok van, de tényleg lehetne több NV-s játék, mondom ezt ati (nem amd) pártiként.... Az összes gépem intel+ati vga kombó, de azért mostanában el kell ismerni az Nvidea is összekapta magát, bele lehetne rakni pár NV-s címet.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
SVLaller
senior tag
válasz Oliverda #119 üzenetére
azért kérdeztem, mert ha az Nvidia kártyákat a legújabb driverrel teszteltétek akkor az AMD-t miért nem, de akkor így érthető. a meleg VRM 100 fok körüli hőmérsékletet jelent, ami első hallásra soknak tűnik, ez a hőmérséklet a referencia hűtőnél ismeretlen.
mindenki jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának :-)
-
Pantok
aktív tag
Utánaolvasva rájösz hogy ez nem az 1-3%-os szokásos hibás darabok esete, Asus top verzióbol sorozatokat hívott vissza, és rengetegen visszavitték már a 7970üket más gyártótol is.
Persze erre az infóra nem bukkan rá az ember csak miután megvette a cuccot és megkapta a hibát.
-
Pantok
aktív tag
Most megy vissza bótba egy olyan szépséges DCuII 7970-em.
GSOD több játékba/unigine benchbe, a kártya nemes egyszerűséggel nem stabil az alap frekvenciákon, utánaolvasva gyakori jelenség a legtbb 7970nél.
10/10 pont amdnek, én inkább működő kártyára váltok.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
ok.
egy fullcover vízhűtő blokkon még az is elő van írva, hogy az egyik helyen 1-es, a másikon 1.5-ös párnákat kell használni. és ott a teljes chipsoroknak szánt hűtőrészek egy szintben vannak, csak a komplett sorok térnek el.
de itt gyakrlatilag a ramchipek felére "könyököl" rá...ráadásul csak később vettem észre, hogy a szintkülönbség szerintem az alsó 2 vramnál is megvan.
ok, persze. lehet, hogy jó lesz így is, sőt biztos.
csak azt nem értem, miért nem tervezték eleve tökéletesre.
veled ellentétben én nem látom ennyire apróságnak.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Dragbajnok
tag
Köszi.Csak azért kérdeztem mert már az nvidiánál is van új beta driver augusztus 27-óta (306.02)És azért itt is történtek javítások, gyorsulások idézet a leírásból:
Up to 18% in Batman: Arkham City
Up to 15% in Dragon Age II
Up to 10% in S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Up to 60% in Total War: Shogun 2 (fixes performance issue with latest game patch)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest