- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Depression #152 üzenetére
Reggel 8-tól este 8-ig egyetemen vagyok, munkában meg reggel 8-tol este 6-ig, így ugyanaz van nekem is mint neked. Mondjuk ezt a természetes fényért való kapálózást nem teljesen értem, de ezt elhiszem, hogy valakinek jó
-
Samott
addikt
válasz
Reszvetem, nekem legalabb reggel jut egy kis feny, mert csak 8-ra jarok melozni. De a sotetben keles igy is megvisel.
-
válasz
Akkor neked bármelyik megoldással csak jobb lesz
-
idegen lény
addikt
válasz
Depression #138 üzenetére
Így van. Pedig fognak. Sőt, bőgni fognak! Kicsit irigylem is tőlük, hogy minden nap megfejik őket.
-
törölt tag
válasz
Depression #93 üzenetére
+1
-
Samott
addikt
válasz
Depression #123 üzenetére
Touché!
-
joysefke
veterán
válasz
És persze a 8 órás alvásigényed is az éjfélhez van igazítva: 20-04 óráig, ugye?
Hát persze, főleg ha az ember 6-7 órakor ér haza. Meg a nyolc órás munkarend is nyilván úgy van időzítve hogy optimálisan beleilleszkedjen az ember napjába. Ezért van reggel jó pár hulladék világos óra amit nem lehet értelmesen kihasználni, este meg már nincs világos Oh wait
-
válasz
Hát az elmúlt pármillió évben, óra nélkül, a nap alapján megoldottuk ezt, szerintem most is menne...
-
Hieronymus
veterán
válasz
Depression #105 üzenetére
"Tehát tényleg azért szavaztál a télire, mert a nyugatnak az a jobb?"
A keletnek is jobb.
De nem ezért. Én még emlékszem a bevezetésére. Számomra az eredetire visszaállás a logikus.
A másik okom is van. Tavasszal, amikor már világosban kezdek munkában indulni, bevágják anyári időszámítást és vissza tolnak a sötétbe. -
Samott
addikt
válasz
Depression #105 üzenetére
Nekunk is az a jobb, lenne nagy siras-rivas, ha telen fel kilenckor kelne a nap. De ebbe nem gondol bele senki. Csak azt nezik, hogy este tovabb lenne vilagos.
-
Hieronymus
veterán
válasz
Depression #93 üzenetére
Az EU tagállami egyszerre és egy irányba fognak mozdulni vagy maradni.
Ez teljesen behatárolja a mozgás irányát.
Egyrészt a franciák, Benelux államok, ... "rossz" időzónában vannak, nekik nem pálya a nyári megtartása.
Másrészt Romániánál kezdődik a következő időzóna. Nekik és a hasonló fekvésű országoknak szintén nem pálya nyári megtartása. Vélhetően stabil többséget fognak adni, az eredeti (téli) időszámításhoz. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Depression #77 üzenetére
Nekem sem.
Aznap már előtte való nap betekerem az órát és annyi. Reggel már úgy kelek hogy semmit nem veszek észre az egészből.
(+ előnye hogy az összes órám ismét a percre pontos időt mutatja)
Engem sokkal jobban zavar a nyári retkes meleg ami szerencsére most nincs. Valahogy azt kéne beszüntetni, csak nem találtam még hozzá nemzeti konzultációs ívet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Napi.hu cikk: Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel...
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest