- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
válasz
Depression #152 üzenetére
Reszvetem, nekem legalabb reggel jut egy kis feny, mert csak 8-ra jarok melozni. De a sotetben keles igy is megvisel.
-
Samott
addikt
válasz
idegen lény #146 üzenetére
Akarsz telen reggel sotetben meloba botorkalni?
-
Samott
addikt
válasz
Depression #123 üzenetére
Touché!
-
Samott
addikt
válasz
joysefke #119 üzenetére
"Télen pedig inkább mennék be sötétben a munkahelyre és világosban haza, mint fordítva."
En meg nem. Meg eleve sotet van telen amikor vegzek (mindket zona szerint), azt a kis reggeli napfelkeltet is buknam a roman idozonaval ami jelenleg van. Szoval ez nem ilyen egyszeru.
-
Samott
addikt
válasz
Depression #105 üzenetére
Nekunk is az a jobb, lenne nagy siras-rivas, ha telen fel kilenckor kelne a nap. De ebbe nem gondol bele senki. Csak azt nezik, hogy este tovabb lenne vilagos.
-
Samott
addikt
válasz
Hieronymus #75 üzenetére
Az a kisebbik szivas, valoban.
-
Samott
addikt
Ize, nem csak annak kelne fel egy oraval kesobb aki morog a felvetett hulyeseg miatt, hanem mindenkinek. Siman lehet hogy az fog a leghangosabban hisztizni a reggeli sotet miatt aki most koveteli, hogy toroljek el az oraatallitast es aki azt akarja hogy vezessuk be a roman idozonat. Az emberek igen hulyek.
-
Samott
addikt
válasz
t72killer #43 üzenetére
"Igen, december-januárban még bőven sötét van, amikor a melóba érek óratologatás ide vagy oda. Kit érdekel?" - engem, en speciel Parizsban eltem egy ideig, de nem szerettem a reggeli sotetet. Az itthoni ido jobb. realisabb, korabban linkeltem, a franciaknak/spanyoloknak GMT-ben kellene lenniuk ha terkep szerint menne. De a nemetek miatt ok is a CET-ben vannak.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Engem erdekel, mert nekem a jelenlegi helyzet megfelel. Es ahogy latom csak elcseszni tudnak ezt.
Ha csak eltorlik: akkor itthon, nyaron tenyleg nagyon koran lesz vilagos. Ha idozonat is valtunk akkor telen szopjuk meg mert meg akkor is sotet lesz mire munkaba erunk (ez gyuloletes lenne). Csak rosszul sulhet el. Ehhez kepest az a hetfo reggel tavaszonket, amikor tenyleg egy oraval korabban kell felkelni, elviselheto kompromisszum. Osszel meg ennyi sincs, hiszen egy oraval tovabb alhatunk.
-
Samott
addikt
Azok pampognak akiket zavar az oraatallitas, nyilvan a fenti konzultaciot is csak az fogja kitolteni akinek gondja ven vele, akit nem zavar akit nem erdekel az nem fog reszt venni benne. Es egyre gyakrabban jon fel mert jo kis gumicsont, amig ezen marakodnak a nepek addig se arra figyelnek hogy mennyit lopnak a politikusok.
Mondjuk az jellemzo, hogy mennyire fogalmatlanok az emberek a kerdesben es azt hiszik hogy emiatt hosszabb lesz a nappal telen/nyaron. Vagy eppen osszekeveri az idozonavaltassal. Ami szinten jo kis gumicsont.
-
-
Samott
addikt
Ja, csak igy meg akkor is sotet lesz amikor beer.
Egyebkent nem a lefekves szamit, hanem a felkeles idopontja, lefekudni akkor megy amikor elalmosodik az ember. Kelni meg akkor kel amikor szol a vekker. Mindegy, idoznat nem fogunk valtani mert a CET-ben van az EU lenyegi resze, nem fogunk mas idozonaba menni hozzajuk kepest. Szoval max annyi valtozas lesz, hogy reggel fel negy korul fog pirkadni nyaranta. Es egy oraval hamarabb sotetedik majd.
Erdekesseg, hogy ugyan a keleti reszen de jo helyen vagyunk a CET-ben, mig Spanyolorszagnak es Franciaorszagnak igazabol mar a GMT zonaban lenne a helye:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Napi.hu cikk: Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a nyári és a téli időszámításról, és az ezekkel...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest