Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
Azt mérőpadnak hívják.
A hsz másik része hülyeség, mert sok robogó gyári állapotban megy 80-85 öt, nem beszélve arról, hogy egy robogón nincs sebességfokozat, mert egy fokozatmentes (CVT) automataváltó van benne, ami egy kúpon mozog.
A 70 ccm-vel lehet szórakozni még egy ideig, de majd jön a rendszám egy jó kis vizsgálattal egybekötve.
Mondjuk ezt már nagyon régóta ígérgetik, de ha körülnézel a környező országokban minden kismotoron van rendszám, vagy azonosító.
Itt azzal lehet majd trükközni, ha bevezetik a fent emlitett doolgot, hogy veszel egy erősebb 50ccm hengert (ahogy én tettem
Ha mégis aprilia sr-t akarsz venni, akkor inkább a karbisat vedd, jóval erősebb az injektorosnál.
Nekem volt injektoros is és karbis is SR-em, (2002 Troy corser replica LC), a karbis mérföldekkel jobb volt.
Most egy Suzuki Katana R (2002 LC)-m van, ha érdekel, holnap teszek fel képet róla
A tuningról pár szó:
henger: ~ 60k
kipuff: ~ 50k
karbi: ~ 20k
dugó, sportgyertya, legszűrő, membrán, variátor, görgők, stb cseréje magyarul megmondva k..a drága mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged