Hirdetés
Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
bmwk1200s #249 üzenetére
Egyértelműen megmondta, hogy erről nem beszélhet. Mit nem értesz ezen? Én is szeretném tudni, de nem lehet. Ráadásul Bocha nem a szolgáltatói árat tudja, hanem azt, hogy mennyiért adja a Samu a szolgáltatóknak.
Mondok én neked egy max árat: 200 000 forintnál biztosan nem lesz drágább egyik szolgáltatónál sem.
Bocs!
-
csab2
veterán
"Az iPhone meg messze nem csúcskategória, csak csúcsdesign csúcs árakkal. A harmadik generációra jutottak el oda funckionalitásban, ahol egy mostani 3-4 éves Nokia telefon volt 2006-ban (kihangosítás, tethering?, vakus fényképező?, MMS?, ékezetek?). És még az Apple magyarázza a bizonyítványt, h a többiek hülyék. de megszokhattuk az almás júzerektől a brandre jellemző agymosottságot."
Ezt most komolyan beírod egy olyan telefon topicjába, amely telefon annak a kategóriának jeles képviselője, mely kategória legfőképpen az általad méltatlanul lebecsmérelt gyártó miatt lett ilyen népszerű?
-
csab2
veterán
Nem rossz. Ígéretes rendszer. Nem tudom, a Nokia mikor kap már észhez? Ha ez így megy tovább, valóban le fog maradni.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest