Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
erix31
csendes tag
A Windows-al előtelepített laptopnak pont az az előnye amit írtál, eredeti. Én tavaly vettem egyet, én is ledörgöltem (garanciát nem bántja) mert szó szerint számomra rengeteg felesleges programot tartalmazott, olyanokat hogy az eszem megállt hogy ilyen van, köztük triál verziókat is. A letörlésük, nem igazán gyorsította a gépet. Az újratelepítés viszont igen, azóta is úgy megy.
-
erix31
csendes tag
A Vista és a 7-es verziókban lehetett módosítani az új illetve a klasszikus között, tehát lényegében kettő menü volt bennük. Most kihagyták, már valaki megszokta a hiányát, valaki nem, erre válszthatóan visszahozzák. Szerintem elhamarkodott döntés volt az eltüntetés, mert ha ezt akarták volna, akkor még a win8-ban benne kellett volna hagyni legalább egyet, majd a 8.1-ben választhatóan eltüntehető lett volna, jelezvén a fejlődés irányát. Erre most itt viaskodunk, hogy nekem kellene de a szomszédnak nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Gran Turismo
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi