- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csipuka
senior tag
válasz
gyuri81 #6647 üzenetére
Nalam mar 2 nap korul van a becsult ido, gondoltam akkor akksicsere. Erre utana is annyi maradt. Anno a kezdetekkor 3 nap volt benne.
Nincs AOD, de a pulzusmeres folyamatos, mert a 10 percenkentit elszurtak az utolso frissitesben, nna meg uzenetek jonnek ra.
Meg kivarom a GW3-at, de annak is eleg gyernek tunik az uzemideje az egyik screenshot alapjan, szoval erosen gondolkodom egy Huawei Watch GT 2-ben. -
csipuka
senior tag
Nem szeretem leszarozni az appokat, fejleszteseket, de az uj verzioban elcsesztek a pulzusmerest. Nekem kezdetek ota 10 percenkenti meresre van allitva, most reggel 8 oraig volt 4db meres. Persze annyit forgolodom almomban, hogy nem bir merni...
Ha visszanezem a frissites elotti mereseket, akkor majd 1 nagysagrenddel nagyobb ugyanerre az idoszakra. -
csipuka
senior tag
válasz
rozsagabor #6593 üzenetére
Jol ertem, hogy az ora felismerne, hogy elaludtam, es atmenne DND modba? Az fasza lenne.
Regen a Mi Band2-m tudta, hogy mikor alszok el ezert nem kellett fixen megadni. Most 22:00-kor bekapcsol a DND. Akar alszok, akar nem.
Jo lenne, ha az aktivitasomat nezne, nem pedig egy fix idopontot. -
csipuka
senior tag
Nalam a 10 percenkenti pulzus csekkolas van beallitva. Igy par nap utan latszik, hogy sokkal ritkabban kepes merni. Pedig a mozgasi es alvasi szokasaim nem valtoztak.
Kb 3x vagy 4x tobb merest rogzitett magatol az uj FW elott. -
csipuka
senior tag
En megkaptam az uj FW-t. Kicsit csicsasabb, mint eddig.
A hatterfolyamatra van kis animalt ikon, az idozitore meg par elore definialt timer. -
csipuka
senior tag
App vs kartya.
Elvileg az ora csak reprezentalja a kartyaadatokat, nem?
Eddig ez a fizetesi mod hidegen hagyott, mert szamomra nem adott szamottevo elonyt a csipkartya helyett. Szoval nem fogom tudni validalni. Ezert irtam, hogy csak teoria
Nna utanaolvastam. A Samsung szerint nem kell internet max 10 tranzakcioig. Valszeg a logika analog a BB-vel. -
csipuka
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6364 üzenetére
Az a baj, hogy ilyenkor csak a csavarhuzo 1 lapjaval mozgatod a csavat, ez mely melyen van.
Persze lehet en voltam szerencsetlen hogy a 4bol 1et elnyirtam. -
csipuka
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6362 üzenetére
Nem kene probalkozni.
En az akksicserehez kaptam Y csavarhuzot, igy is sikerult a sajat csavarhuzojaval elnyirni az egyik fejet. -
csipuka
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6333 üzenetére
A felteteles mod indokolatlan.
Csokkenti. -
csipuka
senior tag
válasz
domerator #6281 üzenetére
A fedel meg se mozdult, de legkozelebb kiprobalom. Nna talaltam tegnap egy orast, aki megoldotta es kiszedte a csavart. Ott helyben kicsereltem az akksit, majd o szilikonnal lezarta a reseket, es visszatette a hatlapot. Regivagasu oreg volt, sztorizgatott kozben. 51 eve foglalkozik orakkal, csaladi hagyomany, 10 eves korara mar 2 orat csinalt
Azt mondta, hogy a csavarokat loctite-al rogzitik, es csak arra kell figyelni, hogy az elejen nagy nyomas alatt tegyek egy negyed fordulatot. Ez megtori ezt a 'ragasztast', es utana konnyen kijon. Hatha valakinek hasznal az info. -
csipuka
senior tag
Tegnap este kicsereltem volna az akksit az oraban, 3 csavar ki is jott szepen, az utolso viszont megmakacsolta magat, es sikeresen elnyirtam a fejet.
Jar mar valaki igy? Ma megyek orashoz, max megkerem furja ki a csavart es majd hasznalom 3-al. A vizallosagnak mar ugyis annyi. -
csipuka
senior tag
válasz
karika760120 #6259 üzenetére
A telon lehet allitani hivas kozben hova tegye ki a hangot, probaltad?
Tudom manualis, de egy probat meger. -
csipuka
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #6114 üzenetére
Gondoltam, hogy az OP6T-ben is felteszem a kerdest, de vegul ide irtam, mert emlexem, hogy volt 6T tulaj itt. Amugy kijott a 10es kb 10 napja, csak en meg hivatalosan nem kaptam meg. Gondoltam hatha valaki.
-
csipuka
senior tag
VOIP hivas Android 10-en.
Valaki meg tudja erositeni, hogy ez telleg megy? -
csipuka
senior tag
-
csipuka
senior tag
válasz
atomka78 #5913 üzenetére
Jol irjak a tobbiek is amugy, de probalom szajbaragosabban.
Van olyan widget, ami mutatja a napi aktivitast es ott van a workout gomb. Az megnyomod, akkor ki lehet valasztani, hogy mellik edzest tolnad, pl futas, evezes, hiking, stb. Nna itt minden ezdestipus mellett van egy fogaskerek, es itt lehet beallitani amit szeretnel.
A lenyeg, hogy az oran jussal el a listaig ahol az edzes tipusat valtod ki, es akkor helyben vagy. -
csipuka
senior tag
Ez az ido nagyon gyenge.
Mit mond a Wear app a telon mi volt a nagy fogyaszto?
Max megprobalhatod reset-elni az orat es ujra kapcsolodni 0-rol.
Nekem nem volt ilyen drasztikus eses a frissites utan. Biztos nem normalis.
Max egy reboot-ot kiprobalhatsz, hogy nem akadt-e be valami. Ha tovabbra is gyenge az akku akkor meg reset. -
csipuka
senior tag
A galaxy store az lehalt?
Nem birom elerni a Galaxy Wear-bol. -
csipuka
senior tag
válasz
BerekSzilard #5665 üzenetére
+1
Egyelore en is inkabb max az akksi cseren gondolkodok, ha nem birja. -
csipuka
senior tag
válasz
BerekSzilard #5654 üzenetére
Minden frissitesnel benne van a pakliban, hogy valamit elbasznak a javitasok mellett.
Ha parazol, akkor erdemes varni 1 hetet es olvasni a forumot. Ha merul az ora, mint a Titanic (vagy mas kritikus hiba van) az hamar termel szemmel lathato hozzaszolas mennyiseget. -
csipuka
senior tag
válasz
BerekSzilard #5652 üzenetére
Persze, duplaja lett.
Itt van a changelog.
Ez egy majd' 3 eves ora, ne varjunk mar a FW update-tol egetrengeto uzemido valtozasokat. Amit reszelhettek rajta azt megtettek. -
csipuka
senior tag
Kijott egy frissites az orara;
1. Stabilitas
2. Nem szinkronizalja az ebresztot az oraval.
Asszem ez a 2. volt sokalnak problema. Most olvasnek meg utana, de eddig nem talalom a hirek kozott, pedig altalaban eloszor latom a hireket az uj FWrol es utana frissitek. -
csipuka
senior tag
válasz
mazsiii92 #5393 üzenetére
A 2 nap biztos kijon AOD nelkul.
Nekem az elejen megvolt a 3 nap, de mostansag inkabb 2.5nap. 1.5 eves az ora. Lehet akksit kene cserelni, de meg varok, hogy ratyibb legyen.
Regesgetik az 5-os verziot, hogy az majd megy 5G-n es lehet a note 10-el jon ki, de ez csak pletyka.
Nem tom van-e benne meg 2 ev. Talan.
Nagy frissites mar lehet nem jon ra tobbet, de igy is boven hasznalhato lesz. -
csipuka
senior tag
válasz
snecizero #5385 üzenetére
Nekem felemas erzeseim vannak a dizajnnal. Ami nem tetszik:
1. Az ebreszto kinyomo kepernyo lila. WTF?
2. A hivas felvevo kepernyonel a piros es zold kor kilog a kepernyobol. Miert?
3. Workout kepernyon jobban bejott, hogy kitehetem az altalam hasznalt mod-okat, es rabokok amit elkezdenek, most muszaj scrollozni. -
csipuka
senior tag
válasz
Dr Bubo #5095 üzenetére
Itt a tasker xml hozza.
Tehat kell neki a Tasker es az Autonotification, mindketto fizetos, + en egy regi dolog miatt a pushbullet-et hasznalom, de valszeg az autonotification-nal is lehetne uj notificationt kirakni.
Szoval a koncepcio csak annyi, hogyha a skype vagy whatsapp csinal egy notification-t amiben benne van a call kulcsszo (az egyik az incoming call-t a masik az ongoing call-t hasznalja), akkor elkuld a telomra a pushbullet egy xxx hivas uzenetet, benne meg, hogy ki hiv. Majd 5sec utan torli az uzenetet, hogy a telon ne szemeteljen.
Annyi a dolgotok, hogy az az app ami kiirja a telora, hogy voip hivas jott, annak a notification-jet ki kell engedni az orara.
Remelem nem bonyolitottam tul. -
csipuka
senior tag
válasz
bigdady #5088 üzenetére
Nem erted.
Hozza vettel megegy appot az en listamhoz, meg hogy azok nem fejlesztenek tizenre, mikozben a 2 kozott semmi oszefugges.
A VOIP appnak csak annyi dolga van, hogy adjon ki egy notification-t, a gear pluginnak, meg annyi, hogy ezt kapja el. Az uzenetnel ez meg is tortenik, de a hivasnal nem. Eleg lenne, ha a samsung fejlesztene, de ott sem tizenre, hanem andoidra -
csipuka
senior tag
válasz
fatomas673 #4804 üzenetére
Igen, en igy csinaltam
-
csipuka
senior tag
válasz
Redchucky #4530 üzenetére
Nem ertem mire kell a wifi?
Az ora elsosorban a teloval kommunikal BT-n, hiszen attol veszi at az uzeneteket. Wifi max akkor kell, ha nagy mennyisegu adatot akarsz atkuldeni, pl zenet. En oszinten szolva arra sem emlexem, hogy beallitottam-e valaha. Most megneztem az oran, es nem volt wifi, kezzel kellett megadnom. -
csipuka
senior tag
válasz
Redchucky #4528 üzenetére
Szerintem nem. Az oranat szeretned, hogy minden a telo altal ismert AP-hoz kapcsolodjon? Valszeg megenne az akksit. Alapbol a telohoz kapcsolodik BT-n.
Nekem OP6T-vel megy, es nincs ra panasz. A 4-es upgrade utan a kocsi es az ora kozott siman valt a BT, nem kohog mint elotte. -
csipuka
senior tag
válasz
szevassag #4501 üzenetére
Majd 1 eve vettem az orat a Costco-ban (kb mint otthon a Metro) 270$-ert, mig az uj orat azt pont 1 hete lattam 260$-ert. Nem tom otthon mennyi az difi, de valszeg az ujat erdemesebb venni. Ha jol emlexem, akkor ujabb proci van benne es nagyobb akksi. Bar MST nincs benne, de asszem ez otthon nem hasznalhato. Meg nem vettem ra magam, hogy oraval fizessek. Mersekelten vagyok geek ebbol a szempontbol
-
-
csipuka
senior tag
Nekem nincs fenn ez a samsung members-es dolog, de mukodik az ora a teloval, ahogy nezem ez olyan community-s dolog, tenyleg szukseges? Vagy rosszul ertelmezem a dolgot?
Ha inaktiv pixel van az gaz, ez nem tunt fel a vasarlaskor?
Sajnalom, ha rossz elmenyed van elsore, de azert probald ki az orat hatha bevalik. -
csipuka
senior tag
válasz
Sixkiller6 #4316 üzenetére
Igazabol az van, hogy ha aktivalva van, akkor lehet europaban fizetni, akar otthon is. Tehat ha en beaktivalom, es az amcsi kartyammal hazamegyek akkor mukodik. Az lenne a fasza, ha paypal-t elfogadnank, es akkor bovulne a kor.
-
csipuka
senior tag
válasz
Sixkiller6 #4311 üzenetére
Mondjuk ugyanazert amiert megcsinalta a Samsung Pay-t, ahelyett, hogy masokra hagyta volna a penzugyi tranzakcios biznicet.
-
csipuka
senior tag
válasz
maddionmax #4309 üzenetére
Amig a samsung pay nem fogad el magyar katyat, kotve hiszem, hogy mukodne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- Garmin venu 3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest