Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Elit3Zotya #451 üzenetére
Megtörtént már régebben. Még a mobil fotós totyikba is be dobtam csak mivel Alma ezért senkit nem érdekelt vagy éppen át görgetett rajta..
Itt vannak egyébként:
Első felvonás.
Második felvonás.Éjszakaiba nem sok kép van, de ott és az UltraWide képeknél megy el nagyon az alma. Videó terén meg teljesen felesleges össze mérni. Abban verhetetlen évek óta.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Elit3Zotya #426 üzenetére
Teljesen átérzem az állandó váltást, csak én az androiddal annyira nem vagyok kibékülve, de a Fold használata közben még az sem zavar.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
T0rnad0
addikt
válasz Elit3Zotya #424 üzenetére
[link]
Engem már nem érdekel a többi telefon, mióta megvan. -
veterán
válasz Elit3Zotya #387 üzenetére
Hát úgy látom nem túl sokáig...
Más;
SES.hu-n egyébként ti tudtok Fold 4-hez beszámíttatni készüléket? Elég jó akció van most, lehet vissza térnék...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-=Starwing=-
tag
válasz Elit3Zotya #414 üzenetére
Na igen, a kényelmes egykezes használat bizony nyomós érv.
Kezdenek elfogyni az érveim, hogy miért ne szerezzem be...Van itt valaki aki megbánta hogy megvette?
Őszintén..."Ajándék csónak ne nézd a lapát..." XD
-
Ck.
addikt
válasz Elit3Zotya #394 üzenetére
Nekem is ilyen van, csak fehér. Hol szereztél kéket? A Samsung oldalán is csak fehér és szürke kapható.
Fóliát én nem használok, nyilván belül a gyárit nem veszem le, de kívülre nem rakok semmit, engem egyszerűen zavar. Szeretem a csupasz kijelzőt, magamtól sose teszek fel semmit.[ Szerkesztve ]
-
csoe
tag
Kitűnő típus- és színválasztás 👍 használd minél tovább elégedetlen!
-
Titan3344
tag
Olyan szép ez a mobil…
Faj hogy tokban kell tartanom 😄ASUS ROG Strix SCAR G733ZX-KH050W / Samsung Z Fold 4 12/256 /ASUS RT-AX86S AX570
-
soko70
aktív tag
válasz Elit3Zotya #359 üzenetére
Igen, pedig már hányszor megfogadtam, hogy ki kapcsolom, nem baj. Egy pár így is jó lett, legfeljebb lehet után dolgozni ha kell. Majd a 13-ra leszek kíváncsi, kb két hét és mi is megkapjuk.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz Elit3Zotya #354 üzenetére
Szia!
Fotós topikból ismerve, nem ez a te mobilod
Viccet félretéve, szerintem egy elég jó szintet tud hozni, GCam-el (sajnos még nem tökéletes ) sokkal jobbak a színek és a részletesség: [link]
Én kb fél évente cseréltem a telefonokat ( legutóbbiak i13 PM, S22 Ultra, Z Flip 3 ), de mióta ez megvan, nem is érdekel a többi, kinyitva annyival több élményt ad.
Pont ahogy mondod, Samsungból csak Snapi! Z Flip 3-at lehet le se cseréltem volna (akksiidőn kívül egy nagyon jó telefon), csak régóta ki akartam próbálni és féláron jutottam hozzá céges telefonként a Fold-hoz. Akinek nem kell jó akksi és könnyen hordozható telefon kell, akkor Z Flip, ha kell a nagy kijelző és a jobb akksi, akkor Z Fold. Akinek az unalom gyorsaság, annak Apple i13-14 PM -
soko70
aktív tag
válasz Elit3Zotya #354 üzenetére
Szia,
A hétvégi kirándulásról készítettem, plusz amit még találtam. Nem rég jött egy nagyobb frissítés, de most ennek a képeit jobbnak találom én mint az S22 ultra képeit. Persze erősen szubjektív. Van egy pár összehasonlításhoz is kép.
[képek_fold4]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest